3çocuk bu zamanda imkansız gibi birşey nasıl bakacan büyüdükçe masraflar artıyor altından kalkmak çok zor ondan sonra aile içi şiddet artıyor daha birçok sebepler onedenle 3 çocuk iyi bifikir değil
Teşekkur: 0
Evet her aile en az üç çocuklu olmalı
Hayır her aileye üç çocuk fazladır
3çocuk bu zamanda imkansız gibi birşey nasıl bakacan büyüdükçe masraflar artıyor altından kalkmak çok zor ondan sonra aile içi şiddet artıyor daha birçok sebepler onedenle 3 çocuk iyi bifikir değil
cok fazlada ondan
bencede ülkemizde gelir dagılımı eşit değil onun içinde zengin olanlar fakirlere gore daha fazla çocuk yaparlarsa yine her aileye 3 çocuk ortalaması yakalanabilir. işi paraya dayandıranlar için bu sözlerim. benim 1 tane çocuğum var en az 3 tane olmasını istiyorum tayyipin lafı ile değil kendi düşüncem.
üç çocuk olsun diyenlere imkanın varsa o çocuklara iyi eğitim istikbal verebileceksen tamam. ama saldım çayıra mevlam kayıra diyorsan yazıktır günahtır o masumlara.halka üç çocuk yapın diyenler şimdiki gençlere iş imkanı verseler dahaiyi ollur şahsen benim böyle boş laflara güler geçerim
Hergün gıda fiyatlarındaki artışı okuyoruz,iyi güzel de bu çocuklar nasıl doyacak?Herhalde zeytin peynir ile besleyerek olmayacak bu iş....
AVRUPANIN yaşlandığını ve nesillerinin tükendiğini düşünürsek yakında nesilleri tükeneceğinden mirasını bırakacak nesilleride kalmıyor.
Bizi kıskandıkları için bizimde neslimizin tükenmesi için az çocuk yapın hatta hiç yapmayın
ne gerek var ***finize bakın bakın bencil olun vs.........
eğer 1 yada 2 çocuk yeter dersek 30 sene sonra avrupanın düştüğü duruma düşmemiz kaçınılmaz olacaktır aklı başındaki duyarlı insanlara duyrulur...![]()
.![]()
Bence 3 çocuk fazla zaten nufus git gide artıyor
Her aile bakabileceği ölçüde çocuk sahibi olmalıdır...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri