REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalı

209 35.67%
  • Hayır her aileye üç çocuk fazladır

377 64.33%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
73 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Bu haftaki anketimiz Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Sizlerin düşüncesi ve yorumlarınızı hem oy vererek hemde tartışarak degerlendirmek istiyoruz..

Lütfen olayı siyasi bir tartışma halina getirmeden devam ettirelim..

*Anketimiz 7 gun sürecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben iki kız babasıyım valla geçim zor fazlası sınırı zorlar benim için oda köy gibi yerde şehirde allah yardım etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadar yanlış bir açıklama bence doğuda her ailenin 10 larca çoçukları var görüyoruz ne durumda olduklarını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O kadar yanlış bir açıklama bence doğuda her ailenin 10 larca çoçukları var görüyoruz ne durumda olduklarını
    evet çok haklısın vahim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

olay o değil sevgili dostum biz 16 kardeşiz ve allaha şükürler
    olsun aslanlar gibi yetiştik olayın sebebi birazda inançsızlık
    ve sorumluluktan kaçma günümüz insanları için söyliyorum
    tabi vahim bir durum daha var artık bayanlarımız çocuk bile
    doğurmak istemiyor yani annaliği red eder durumlara gelindi
    insanlık ırkıda dinazorlar gibi yok olursa şaşırmayın

biliyorum şimdi önemli olan doğurmak değil yetiştirmek
    okutmak diyen bir çok düşünce olacak ama yalnış bir düşünce

çünkü her dünyaya gelen çocuk nasibi ve rıskınıda yaradan
    onunla gönderir neyse sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart brakın eşler karar versin

Bence bir aylade kaç cocuk olmalı kararı en eiyisi kara koca bilir.Zaten çoğu
    eşler evlenmeden ve ya evlendikton sonra aylede kaç cocuk olucağını karar verirler.o yüzden bu konuları geriksez yere tartışyoruz.sanki bu ülkede başaka tartışıcak başak bir şe yokmuş gibi
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 cocuk bence fazla 1 yada 2 cocuk normal ama 3 cocuk fazla ama takdiri ilahi onada yapacak bişi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben karsıyım 3 cocuk olmasına arkadasımızın dedıgı gıbı cok var ulkemızde 5_6 cocuklu aileler goruyoruz bu hayat sartlarıyla cok zor aile gecindirmek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizin refah seviyesi yüksek olsa her türlü sosyal ve sağlık haklarından fazlasıyla faydalanıyor olsak gelirimizde gayet yüksek olsa tamam derim ama şu an ki günümüz şartlarında ve bu yaşanan ağır kriz ortamında o dünyaya gelecek olan masum yavruların ne günahı var?? diye sorarım ben!! çünkü istikbalini sağlıyamıyacağım bir çocuğu dünyaya getirip ona bakamamak ve her istediğini yapamamak bir babayı kehreden en önemli unsurdur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı usta sizin görüşünüzü merak af buyurun
    konu açtığınız için
    teşekürler

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri