REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalı

209 35.67%
  • Hayır her aileye üç çocuk fazladır

377 64.33%
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
73 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O kadar yanlış bir açıklama bence doğuda her ailenin 10 larca çoçukları var görüyoruz ne durumda olduklarını

olay o değil sevgili dostum biz 16 kardeşiz ve allaha şükürler
    olsun aslanlar gibi yetiştik olayın sebebi birazda inançsızlık
    ve sorumluluktan kaçma günümüz insanları için söyliyorum
    tabi vahim bir durum daha var artık bayanlarımız çocuk bile
    doğurmak istemiyor yani annaliği red eder durumlara gelindi
    insanlık ırkıda dinazorlar gibi yok olursa şaşırmayın

biliyorum şimdi önemli olan doğurmak değil yetiştirmek
    okutmak diyen bir çok düşünce olacak ama yalnış bir düşünce

çünkü her dünyaya gelen çocuk nasibi ve rıskınıda yaradan
    onunla gönderir neyse sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart brakın eşler karar versin

Bence bir aylade kaç cocuk olmalı kararı en eiyisi kara koca bilir.Zaten çoğu
    eşler evlenmeden ve ya evlendikton sonra aylede kaç cocuk olucağını karar verirler.o yüzden bu konuları geriksez yere tartışyoruz.sanki bu ülkede başaka tartışıcak başak bir şe yokmuş gibi
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakamayacağın, geleceğini iyi bir şekilde hazırlayamayacağın çocuğu yapmak bence ona karşı yapılabilecek en büyük kötülüktür. Annenin ve babanın görevi çocuğunu iyi şekilde yetiştirmektir. Bu da nereye dayanır bunu herkes bilir. Herkesin çocuğuna yat alacak veya dış ülkelerde okutacak kadar olanağı, parası olmayabilir. Allah yarattığı kullarının rızkını verir ama bir de akıl vermiştir. Ona göre yolunu çiz diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başbakanımızın ekonomik durumu belli ya vatandaşın durumu bence bu zamanda değil 3 çocuk 2 çocuk bile her bir aileye fazla diye düşünüyorum,ya 3 çocuklu olan aile'lerin çocuklarını kim besleyecek durum oldukça kötü oldu olası dünyada böle kriz görülmedi.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üç çocuk fikrini atanların tuzları kuru herhalde,ayaklarımızı yorganımıza göre uzatmak aslında en iyisi olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en az 3 olmalı yahudılere mı bırakacaz memleketı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce Bir,bilemedin iki tane.bu hayat şartların'da millet geçim derdini düşünüyor.Bu lafı ortaya atan sayın Tayyip erdogan ve şu an milletvekilleri için sorun olmaz isterlerse bir düzine yapsınlar.Nasıl olsa devir onların devri.Akşamları çöplükleri karıştırıp'da çocuklarına yiyecek bulmak için didinen ne garibanlar var.

Bu lafı ortaya atan Tayyip erdoganı kınıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen arkadaşlar bu zamanda üç çocuk bakmak demek tamamen duygusal temellerine dayanıyor o bizim işimiz degil duygusal olmadıgı için üç çocukta olamaz tşkl

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siyar666 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en az 3 olmalı yahudılere mı bırakacaz memleketı
    evet dostum çok haklısın
    tabiki ozamana kadar bırakacak memleket kalırsa yahudilere
    kaldımı?kalacakmı? :49:
    bence uç az,dokuz olsun...çalışmaya devam durmak yok,yola devam (boş yok)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın dedigi mantıklı ..fabrikalar kapanıyor ya ekonomik krizden ..yenisid açılamıyor ..bari bu fabrikalar çalışsın diyor...böyle şey olurmu ya ..ne ekonomi ..ne siyaset.nede devlet yönetimi anlayışı ..hiç bir şey yok adamlarda bomboş ..saldım çayıra mevlam kayıra ..ülkenin şu anki yönetimi...

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri