üç çocuk bu devirde fazla hayatpalı
Evet her aile en az üç çocuklu olmalı
Hayır her aileye üç çocuk fazladır
üç çocuk bu devirde fazla hayatpalı
arkadaslar üc cocuk gorusune katılmıyorum 2 cocuk babası bır ev reisi olarak iki couklu bır ailenın nasıl ay sonunu getırdıgını yasayan ve cekenler bılır
ınsanlara akıl vereceyıne ceplerine bıraz para koyarlarsa ınsanlarda ona gore yasam sıtandartlarını yukseltıp ona gore karar verırler herhalde bu ıs bızı asar demıyorum cunkı allah insanlara akıl vermıs dusunup dogruları bulsunlar dıye herkeze ıyı gunler salıklı yasamlar x.roy
millet kendi yiyeceği ekmeği zor buluyor.3 çocuğa ne yedirecek?
bende 3 çocuk var bana aylık masrafları 150 ytlkişi başına ve zolanıyorum
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
evet her aileye 3 çocuk fazladır fakat ama bizim zaten en çok övündüğümüz şey olan genç neslimiz ilerki yıllarda kaybolabilir.çünkü avrupaya karşı kullanmış olduğumuz genç neslimizi kaybetmemeliyiz .daha açıkçası türk aile yapısına zarar verdirmemeliyiz.avrupanın bu kadar genç bir nesile sahip olamamasının en büyük nedenlerinin başında aile yapılarının olmayışıdır. durumu olmayana 3 çocuk fazladır oda durumu kadar yapar oda genç nesilin devamına bu kadar katkıda bulunur.
bence doğru söylemiş başkanımız.bu sözün öncesinde geçen bi konuşmadan dolayı bu söz söylen miş.dağda kilerle konuştukdan sonra:49:
Bence her ailede en az 15-20 cocuk olmalidir.Futbol takimi mi yapiyoruz ne.
kesinlikle saçmalık. halk henuz 1 çocuğa zor bakarken 3 çocuk düşüncesi bile saçmalık.. önce bu halka geçinecek kadar parayı ver ondan sonra halk kararını iyi verir.
bir bu eksikti
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri