REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalı

209 35.67%
  • Hayır her aileye üç çocuk fazladır

377 64.33%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
73 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üç çocuk bu devirde fazla hayatpalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar üc cocuk gorusune katılmıyorum 2 cocuk babası bır ev reisi olarak iki couklu bır ailenın nasıl ay sonunu getırdıgını yasayan ve cekenler bılır
    ınsanlara akıl vereceyıne ceplerine bıraz para koyarlarsa ınsanlarda ona gore yasam sıtandartlarını yukseltıp ona gore karar verırler herhalde bu ıs bızı asar demıyorum cunkı allah insanlara akıl vermıs dusunup dogruları bulsunlar dıye herkeze ıyı gunler salıklı yasamlar x.roy

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet kendi yiyeceği ekmeği zor buluyor.3 çocuğa ne yedirecek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 3 çocuk var bana aylık masrafları 150 ytlkişi başına ve zolanıyorum
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet her aileye 3 çocuk fazladır fakat ama bizim zaten en çok övündüğümüz şey olan genç neslimiz ilerki yıllarda kaybolabilir.çünkü avrupaya karşı kullanmış olduğumuz genç neslimizi kaybetmemeliyiz .daha açıkçası türk aile yapısına zarar verdirmemeliyiz.avrupanın bu kadar genç bir nesile sahip olamamasının en büyük nedenlerinin başında aile yapılarının olmayışıdır. durumu olmayana 3 çocuk fazladır oda durumu kadar yapar oda genç nesilin devamına bu kadar katkıda bulunur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence doğru söylemiş başkanımız.bu sözün öncesinde geçen bi konuşmadan dolayı bu söz söylen miş.dağda kilerle konuştukdan sonra:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence her ailede en az 15-20 cocuk olmalidir.Futbol takimi mi ya piyoruz ne.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle saçmalık. halk henuz 1 çocuğa zor bakarken 3 çocuk düşüncesi bile saçmalık.. önce bu halka geçinecek kadar parayı ver ondan sonra halk kararını iyi verir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim görüşüm bir ekmegin 75 kuruş oldugunu düşünürsek 3 cocuk fazla önermek iyi ama herseye her gun zam geliyor bizim burada dun ekmek 40 krş idi bugun 75 kuruş siz hesaplayın artık 3 cocuk neyle beslenir diyen yok..
    her zaman kı gıbı lafı tam yerıne kondurdum kosovalı :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir bu eksikti

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri