REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalı

209 35.67%
  • Hayır her aileye üç çocuk fazladır

377 64.33%
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
73 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede ülkemizde gelir dagılımı eşit değil onun içinde zengin olanlar fakirlere gore daha fazla çocuk yaparlarsa yine her aileye 3 çocuk ortalaması yakalanabilir. işi paraya dayandıranlar için bu sözlerim. benim 1 tane çocuğum var en az 3 tane olmasını istiyorum tayyipin lafı ile değil kendi düşüncem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

BENCE ŞU İŞSİZKİK ORTAMINDA BU KADAR İŞSİZLİK VARKEN 1 ÇOCUK AZ 2 ÇOCUK FAZLA DURUMU İYİ OLANLAR 3 VE DAHA FAZLA YAPABİLİRLER MESELA KOÇ SABANCI GİBİ AİLELER HERŞEY TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kendimbuldum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENCE ŞU İŞSİZKİK ORTAMINDA BU KADAR İŞSİZLİK VARKEN 1 ÇOCUK AZ 2 ÇOCUK FAZLA DURUMU İYİ OLANLAR 3 VE DAHA FAZLA YAPABİLİRLER MESELA KOÇ SABANCI GİBİ AİLELER HERŞEY TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN
    Forum kuralları gereğince büyük harflerle yazmak yasaktır,Bilginize..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üç çocuk olsun diyenlere imkanın varsa o çocuklara iyi eğitim istikbal verebileceksen tamam. ama saldım çayıra mevlam kayıra diyorsan yazıktır günahtır o masumlara.halka üç çocuk yapın diyenler şimdiki gençlere iş imkanı verseler dahaiyi ollur şahsen benim böyle boş laflara güler geçerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hergün gıda fiyatlarındaki artışı okuyoruz,iyi güzel de bu çocuklar nasıl doyacak?Herhalde zeytin peynir ile besleyerek olmayacak bu iş....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AVRUPANIN yaşlandığını ve nesillerinin tükendiğini düşünürsek yakında nesilleri tükeneceğinden mirasını bırakacak nesilleride kalmıyor.

Bizi kıskandıkları için bizimde neslimizin tükenmesi için az çocuk yapın hatta hiç yapmayın

ne gerek var ***finize bakın bakın bencil olun vs.........

eğer 1 yada 2 çocuk yeter dersek 30 sene sonra avrupanın düştüğü duruma düşmemiz kaçınılmaz olacaktır aklı başındaki duyarlı insanlara duyrulur...
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence 3 çocuk fazla zaten nufus git gide artıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rbaydar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nedir şimdi bu lütfen forum kurallarını okuyun.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her aile bakabileceği ölçüde çocuk sahibi olmalıdır...

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri