Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olmasý önerisi konusunda siz ne düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalý

209 35.67%
  • Hayýr her aileye üç çocuk fazladýr

377 64.33%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
73 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olmasý önerisi konusunda siz ne düþünüyorsunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olmasý önerisi konusunda siz ne düþünüyorsunuz?

Bu haftaki anketimiz Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olmasý önerisi konusunda siz ne düþünüyorsunuz?

Sizlerin düþüncesi ve yorumlarýnýzý hem oy vererek hemde tartýþarak degerlendirmek istiyoruz..

Lütfen olayý siyasi bir tartýþma halina getirmeden devam ettirelim..

*Anketimiz 7 gun sürecektir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben iki kýz babasýyým valla geçim zor fazlasý sýnýrý zorlar benim için oda köy gibi yerde þehirde allah yardým etsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O kadar yanlýþ bir açýklama bence doðuda her ailenin 10 larca çoçuklarý var görüyoruz ne durumda olduklarýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3 cocuk bence fazla 1 yada 2 cocuk normal ama 3 cocuk fazla ama takdiri ilahi onada yapacak biþi yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ruzgarm Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O kadar yanlýþ bir açýklama bence doðuda her ailenin 10 larca çoçuklarý var görüyoruz ne durumda olduklarýný
    evet çok haklýsýn vahim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben karsýyým 3 cocuk olmasýna arkadasýmýzýn dedýgý gýbý cok var ulkemýzde 5_6 cocuklu aileler goruyoruz bu hayat sartlarýyla cok zor aile gecindirmek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkemizin refah seviyesi yüksek olsa her türlü sosyal ve saðlýk haklarýndan fazlasýyla faydalanýyor olsak gelirimizde gayet yüksek olsa tamam derim ama þu an ki günümüz þartlarýnda ve bu yaþanan aðýr kriz ortamýnda o dünyaya gelecek olan masum yavrularýn ne günahý var?? diye sorarým ben!! çünkü istikbalini saðlýyamýyacaðým bir çocuðu dünyaya getirip ona bakamamak ve her istediðini yapamamak bir babayý kehreden en önemli unsurdur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosavalý usta sizin görüþünüzü merak af buyurun
    konu açtýðýnýz için
    teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosavalý usta sizin görüþünüzü merak af buyurun
    konu açtýðýnýz için
    teþekürler
    Benim görüþüm bir ekmegin 75 kuruþ oldugunu düþünürsek 3 cocuk fazla önermek iyi ama herseye her gun zam geliyor bizim burada dun ekmek 40 krþ idi bugun 75 kuruþ siz hesaplayýn artýk 3 cocuk neyle beslenir diyen yok..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Benim görüþüm bir ekmegin 75 kuruþ oldugunu düþünürsek 3 cocuk fazla önermek iyi ama herseye her gun zam geliyor bizim burada dun ekmek 40 krþ idi bugun 75 kuruþ siz hesaplayýn artýk 3 cocuk neyle beslenir diyen yok..
    teþekürler
    sizin gibi düþünseydiler ah ah

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri