Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olmasý önerisi konusunda siz ne düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalý

209 35.67%
  • Hayýr her aileye üç çocuk fazladýr

377 64.33%
Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
73 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olmasý önerisi konusunda siz ne düþünüyorsunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ruzgarm Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O kadar yanlýþ bir açýklama bence doðuda her ailenin 10 larca çoçuklarý var görüyoruz ne durumda olduklarýný

olay o deðil sevgili dostum biz 16 kardeþiz ve allaha þükürler
    olsun aslanlar gibi yetiþtik olayýn sebebi birazda inançsýzlýk
    ve sorumluluktan kaçma günümüz insanlarý için söyliyorum
    tabi vahim bir durum daha var artýk bayanlarýmýz çocuk bile
    doðurmak istemiyor yani annaliði red eder durumlara gelindi
    insanlýk ýrkýda dinazorlar gibi yok olursa þaþýrmayýn

biliyorum þimdi önemli olan doðurmak deðil yetiþtirmek
    okutmak diyen bir çok düþünce olacak ama yalnýþ bir düþünce

çünkü her dünyaya gelen çocuk nasibi ve rýskýnýda yaradan
    onunla gönderir neyse sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart brakýn eþler karar versin

Bence bir aylade kaç cocuk olmalý kararý en eiyisi kara koca bilir.Zaten çoðu
    eþler evlenmeden ve ya evlendikton sonra aylede kaç cocuk olucaðýný karar verirler.o yüzden bu konularý geriksez yere tartýþyoruz.sanki bu ülkede baþaka tartýþýcak baþak bir þe yokmuþ gibi
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bakamayacaðýn, geleceðini iyi bir þekilde hazýrlayamayacaðýn çocuðu yapmak bence ona karþý yapýlabilecek en büyük kötülüktür. Annenin ve babanýn görevi çocuðunu iyi þekilde yetiþtirmektir. Bu da nereye dayanýr bunu herkes bilir. Herkesin çocuðuna yat alacak veya dýþ ülkelerde okutacak kadar olanaðý, parasý olmayabilir. Allah yarattýðý kullarýnýn rýzkýný verir ama bir de akýl vermiþtir. Ona göre yolunu çiz diye.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþbakanýmýzýn ekonomik durumu belli ya vatandaþýn durumu bence bu zamanda deðil 3 çocuk 2 çocuk bile her bir aileye fazla diye düþünüyorum,ya 3 çocuklu olan aile'lerin çocuklarýný kim besleyecek durum oldukça kötü oldu olasý dünyada böle kriz görülmedi.....
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üç çocuk fikrini atanlarýn tuzlarý kuru herhalde,ayaklarýmýzý yorganýmýza göre uzatmak aslýnda en iyisi olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en az 3 olmalý yahudýlere mý býrakacaz memleketý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Önce Bir,bilemedin iki tane.bu hayat þartlarýn'da millet geçim derdini düþünüyor.Bu lafý ortaya atan sayýn Tayyip erdogan ve þu an milletvekilleri için sorun olmaz isterlerse bir düzine yapsýnlar.Nasýl olsa devir onlarýn devri.Akþamlarý çöplükleri karýþtýrýp'da çocuklarýna yiyecek bulmak için didinen ne garibanlar var.

Bu lafý ortaya atan Tayyip erdoganý kýnýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lütfen arkadaþlar bu zamanda üç çocuk bakmak demek tamamen duygusal temellerine dayanýyor o bizim iþimiz degil duygusal olmadýgý için üç çocukta olamaz tþkl

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siyar666 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    en az 3 olmalý yahudýlere mý býrakacaz memleketý
    evet dostum çok haklýsýn
    tabiki ozamana kadar býrakacak memleket kalýrsa yahudilere
    kaldýmý?kalacakmý? :49:
    bence uç az,dokuz olsun...çalýþmaya devam durmak yok,yola devam (boþ yok)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamýn dedigi mantýklý ..fabrikalar kapanýyor ya ekonomik krizden ..yenisid açýlamýyor ..bari bu fabrikalar çalýþsýn diyor...böyle þey olurmu ya ..ne ekonomi ..ne siyaset.nede devlet yönetimi anlayýþý ..hiç bir þey yok adamlarda bomboþ ..saldým çayýra mevlam kayýra ..ülkenin þu anki yönetimi...

Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri