REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: bu fener aşkı resime bakın lütfen Haykıracak nefesim kalmasa bile!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21 bu fener aşkı resime bakın lütfen Haykıracak nefesim kalmasa bile!

Fenerbahçe, tarihinin en önemli maçında Chelsea'yi 2-1 mağlup etti. Saraçoğlu'nda tarihi geceyi izleyen bir çift göz daha vardı ki, yürekleri dağladı...

Fenerbahçe ve Türkiye için tarihi bir geceydi. Biletler günler öncesinden tükenmiş, dünyanın 4 bir yanından basın kuruluşları, Şükrü Saraçoğlu'nun etrafında kümelenmişti.

Herkes, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde, evinde oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe'den yeni bir zafer daha bekliyordu ve Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nu tıka basa dolduran taraftar, Fenerbahçe'nin gollerini görmek istiyordu.

Binlerce seyircinin arasında biri vardı ki, görenlerin yüreklerini dağladı.

Yabancı foto muhabiri Richard Heathcote tarafından çekilen bu kare, dün yurt dışına 'Küçük Fenerbahçe taraftarı, belki de son maçını izliyor bile olabilir' şeklinde geçildi.

Heathcote'in çektiği bu kare Türkiye için, bu küçük Fenerbahçe taraftarı için Chelsea zaferinin ne ifade ettiğini gözler önüne seriyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe tüm yurdu sokaklara döktü. Galatasarylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu bir kez daha meydanlarda kaynaştı. Kaynaşmayanlar da oldu. Onlar için de kaynaşma formülleri arandı. Bazıları kaynaşamadı. Bu bir Türk takımının Avrupa'ya haykırış maçıydı. Fenerbahçe daha evvel ki maçlarda olduğu gibi geriden geldi yine haykırdı. Herkes için haykırdı. Türk futbolu için haykıırdı. Genel puan için haykırdı. Gurbettekiler için haykırdı.
    Konu f47xfenerli tarafından (04-04-2008 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler paylaşımın için
    emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Sevgi Bambaşka Hiç Bir şeyle Ölçülemez, Küçük Kardeşlerime'de
    Acil Şifalar Diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı bengimuzik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Sevgi Bambaşka Hiç Bir şeyle Ölçülemez, Küçük Kardeşlerime'de
    Acil Şifalar Diliyorum.
    Aynen katılıyorum kardeşim :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yardımcısı olsun demekkı olumune fener ,her zaman her yerde en buyuk fener sloganı ıste resımde ap acık ortada.saygılar.crazy ozy sarıkanrya_41.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen katılıyorum kardeşim :45:

Aynen katılıyorum usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerımız kıtap defter kampanyası baslatmıstı.bız gaaltasaray degılız hersey paar pul degıl...bu kampanyada para kabul edılmıyor sadece kıtap.yanı bu bır azız yıldırım saheserıdır eserıdır.baskanımızdan bu gıbı hasta arkadslarımıza da kampanya duzenlemesını rıca ederım.sadece fener taraftarına mahsus degıl dıger takım renklerıne gonul veren taraftarlarda olabılır.ınsanlık ınsan olmak onemlı dır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri