REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Beşiktaşlı futbolcu isyanda: Açım...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Beşiktaşlı futbolcu isyanda: Açım...

'Cebimde sadece 200 YTL var' diye haykıran oyuncu kim?
    Beşiktaş Kulübü'ndeki maddi sıkıntılar nedeniyle personel ve sporcuların maaş ödemelerinde uzun zamandır sıkıntılar yaşanırken, Siyah Beyazlı takımın futbolcularından biri isyan etti: "Akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum.. Resmen açım!"

Kanal D'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Gordon Schildenfeld, takıma geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemezken, ağır eleştirilere maruz kaldı. Genç oyuncunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynayacak kapasitede olmadığı iddia edilirken, bu transferi gerçekleştiren yönetim de yeni bir yanlış yapmakla suçlandı. Oysa ki sahadaki görüntünün ardında, Gordon Schildenfeld'in yaşadığı sıkıntılar vardı...

'CEBİMDE SADECE 200 YTL VAR'

Türkiye'ye geldiğinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiğimiz haftalarda bir ev kiralandı. Eşini ve 3 aylık kızını İstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eşyalarının alınması ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eşyaları bir türlü alınamadı. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, şikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in girişimleriyle evde hazırlıklar en sonunda başlarken, Gordon'dan evin temizliğinin yapılabilmesi için 50 YTL istendi. Ve işte tam bu esnada Gordon'dan herkesi şok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!"

ENGİN DEVREYE GİRDİ 5 BİN YTL VERİLDİ

Aylardır parasını alamayan Gordon'un durumu karşısında afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoğun çabaları sonunda genç futbolcunun hesabına 5 bin YTL yatırılırken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaşanan skandal karşısında küplere bindiği öğrenildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber gerçekse eğer sadece şunu söylüyorum... 105 yıllık koca kulübü futbolcusuna para ödeyemeyip rezil edenler acaba ne düşünüyorlar çok merak ediyorum...ayıptır yaa...adam kulübün imzasına güvenmiş taa hırvatistandan kalkmış gelmiş,adamın cebinde para yok...üsütüne üstlük adamdan ev temizliği için 50 YTL talep etmişler....yuuuhhhh yani....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ın Hırvat savunma oyuncusu Gordon Schildenfeld basında çıkan haberleri yalanladı...

Gordon'dan 'açım' yalanlaması
    Beşiktaş'ın Hırvat savunma oyuncusu Gordon Schildenfeld, bugün bazı yayın organlarında çıkan 'açım' başlıkları haberleri kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla yalanladı.

Gordon, haberlerde yer alan Beşiktaş Kulübü'nün ödeme yapmaması nedeniyle maddi zorluklar yaşadığı iddiaları asılsız olduğunu belirterek, "Kulübümüz ödemeleri düzenli olarak yapmaktadır. Dolayısıyla benim ve ailemin bir maddi sıkıntı yaşaması söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

haberi ilk okuduğumda inanamadım zaten. bugunde yalanlama çıktı zaten..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu haber gercekmi bilinmez ama dogruysa cok kotu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu haber gercekmi bilinmez ama dogruysa cok kotu
    yalan haber. ne yazıkki medyanın en iyi yaptığıiş bu. sağlam uyduruyorlar ama çabuk çıkıyor gercekler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş ne berbat bir basın. dünyada eşi varmıdır acaba???
    iftira, yalan, karalama, çamur ne ararsan var...yuh be afedersin....
    selametle..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri