Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Beþiktaþlý futbolcu isyanda: Açým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Beþiktaþlý futbolcu isyanda: Açým...

'Cebimde sadece 200 YTL var' diye haykýran oyuncu kim?
    Beþiktaþ Kulübü'ndeki maddi sýkýntýlar nedeniyle personel ve sporcularýn maaþ ödemelerinde uzun zamandýr sýkýntýlar yaþanýrken, Siyah Beyazlý takýmýn futbolcularýndan biri isyan etti: "Akþam ne yiyeceðimi düþünüyorum.. Resmen açým!"

Kanal D'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Beþiktaþ'ýn devre arasýnda Hýrvatistan'ýn Dinamo Zagreb takýmýndan transfer ettiði Gordon Schildenfeld, takýma geldiði günden bu yana bir türlü istenen performansý sergileyemezken, aðýr eleþtirilere maruz kaldý. Genç oyuncunun Beþiktaþ gibi büyük bir kulüpte oynayacak kapasitede olmadýðý iddia edilirken, bu transferi gerçekleþtiren yönetim de yeni bir yanlýþ yapmakla suçlandý. Oysa ki sahadaki görüntünün ardýnda, Gordon Schildenfeld'in yaþadýðý sýkýntýlar vardý...

'CEBÝMDE SADECE 200 YTL VAR'

Türkiye'ye geldiðinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiðimiz haftalarda bir ev kiralandý. Eþini ve 3 aylýk kýzýný Ýstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eþyalarýnýn alýnmasý ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eþyalarý bir türlü alýnamadý. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, þikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in giriþimleriyle evde hazýrlýklar en sonunda baþlarken, Gordon'dan evin temizliðinin yapýlabilmesi için 50 YTL istendi. Ve iþte tam bu esnada Gordon'dan herkesi þok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akþam ne yiyeceðimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeðime süt parasý dahi gönderemiyorum!"

ENGÝN DEVREYE GÝRDÝ 5 BÝN YTL VERÝLDÝ

Aylardýr parasýný alamayan Gordon'un durumu karþýsýnda afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoðun çabalarý sonunda genç futbolcunun hesabýna 5 bin YTL yatýrýlýrken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaþanan skandal karþýsýnda küplere bindiði öðrenildi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haber gerçekse eðer sadece þunu söylüyorum... 105 yýllýk koca kulübü futbolcusuna para ödeyemeyip rezil edenler acaba ne düþünüyorlar çok merak ediyorum...ayýptýr yaa...adam kulübün imzasýna güvenmiþ taa hýrvatistandan kalkmýþ gelmiþ,adamýn cebinde para yok...üsütüne üstlük adamdan ev temizliði için 50 YTL talep etmiþler....yuuuhhhh yani....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ'ýn Hýrvat savunma oyuncusu Gordon Schildenfeld basýnda çýkan haberleri yalanladý...

Gordon'dan 'açým' yalanlamasý
    Beþiktaþ'ýn Hýrvat savunma oyuncusu Gordon Schildenfeld, bugün bazý yayýn organlarýnda çýkan 'açým' baþlýklarý haberleri kulübün resmi internet sitesinde yaptýðý açýklamayla yalanladý.

Gordon, haberlerde yer alan Beþiktaþ Kulübü'nün ödeme yapmamasý nedeniyle maddi zorluklar yaþadýðý iddialarý asýlsýz olduðunu belirterek, "Kulübümüz ödemeleri düzenli olarak yapmaktadýr. Dolayýsýyla benim ve ailemin bir maddi sýkýntý yaþamasý söz konusu deðildir" ifadelerini kullandý.

haberi ilk okuduðumda inanamadým zaten. bugunde yalanlama çýktý zaten..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu haber gercekmi bilinmez ama dogruysa cok kotu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu haber gercekmi bilinmez ama dogruysa cok kotu
    yalan haber. ne yazýkki medyanýn en iyi yaptýðýiþ bu. saðlam uyduruyorlar ama çabuk çýkýyor gercekler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ ne berbat bir basýn. dünyada eþi varmýdýr acaba???
    iftira, yalan, karalama, çamur ne ararsan var...yuh be afedersin....
    selametle..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri