REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yazılım desteği hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 yazılım desteği hakkında

next s.viev ve freex leri bile auto yaptı biz bırak auto yu elle bile giremiyoruz çünkü irdeto 2 yazılımı halaa verilmedi bu kadar olmazki malı satarken yazılım desteği süper ama sonrasında ilgilenen yok birileri çıkıp kusura bakmayın geciktik dese neyse ama muhatap alanda yok gm ye kaç kere mail attım cevap yok

satılık gm 9450 cı var alacak olan varmııı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malı satıcı satıyor ona sormanız lazım nextinde birçok modeli var ama sadece 2000 serisine yaptı.Gm dede sanırım yeni cıkan modellerde bu xxx kanallar var.satılık ise cihaz alım satım bölümünde konu acın bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım derdiniz varsa alın redline kurtlun ***finize bakın (cs serisi)
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fthyeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next s.viev ve freex leri bile auto yaptı biz bırak auto yu elle bile giremiyoruz çünkü irdeto 2 yazılımı halaa verilmedi bu kadar olmazki malı satarken yazılım desteği süper ama sonrasında ilgilenen yok birileri çıkıp kusura bakmayın geciktik dese neyse ama muhatap alanda yok gm ye kaç kere mail attım cevap yok

Sen bizi kerizmi zannettin kardeş boş kutuyu bize paraylamı satacan
    goldmaster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fthyeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ben next kulanıyorum ama dediklerin kanalları hiç izleyemedim nedense

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar cihazları alırken adamlar şifreli kanalları izliyeceksiniz diye garanti vermiyorki.bende goldmaster kullanıyorum 9400 vcı gayet memnunum.şuan sadce telstardaki national gelse diye bekliyorum.sağlam cihazdır gm ler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 2003 yılında goldmaster 7400cim aldım, tam 5 seneder fabrika yazılımının dışında hiçbir yazılım verilmedi. Allah'tan başka marka yazılımları uyuyorda kullanıyorduk artık oda bitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Anlaşılan GM artık bu alandan çekiliyor.

Yazılım desteği vererek piyasada tutunup daha sonra marka değeri artınca bu konuya ihtiyaç duymamaya başladı. Yeni çıkarttığı bir kaç modele yazılı üretip eskileri yok saymaya başladı.
    Ama unuttukları birşey var. Yani receiver alacaklar önce eski kullanıcılardan fikir alıyor. Yani yeni modeli satmak için eski model kullanıcılarını da memnun etmek gerekiyor.
    Ben şimdiye kadar 3 arkadaşımı başka markaya yönlendirdim. En kısa sürede bende aleti birine hediye edip başka markaya geçeceğim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nova Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım desteği vererek piyasada tutunup daha sonra marka değeri artınca bu konuya ihtiyaç duymamaya başladı. Yeni çıkarttığı bir kaç modele yazılı üretip eskileri yok saymaya başladı.
    Alıntı nova Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ama unuttukları birşey var. Yani receiver alacaklar önce eski kullanıcılardan fikir alıyor. Yani yeni modeli satmak için eski model kullanıcılarını da memnun etmek gerekiyor.
    Ben şimdiye kadar 3 arkadaşımı başka markaya yönlendirdim. En kısa sürede bende aleti birine hediye edip başka markaya geçeceğim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

başka markaya geçmekte çözüm olmayacak ki firmaların istediği de bu zaten satamadıkları cihazları cazip hale getirip müşteri kazanmak ondan sonrada pat diye yazılım desteğini durdurmak bunlar hep danışıklı dövüş başka bi şey değil dijital platformlarla anlaşmalar yapıyorlar ve ondan sonra cihazlarını güzel gösterip satıyorlar ve birgün bi bakıyorsunuz destek falan kalmamış ortada

hatırlıyorum no zap kanalı vardı ve 2010 yılına kadar açık olacak denilip bi sürü sunny marka cihaz satıldıu sonuç ne oldu no zap kanalı isim değiştirdi piyasadan kayboldu olay bu kadar basit hangimiz gidipte o firmalardan hakkımızı aradık ki??hani bu kanallara destek verilecekti diye??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizler hepiniz öncelikle ne satın aldığınıza dikkat ediniz. Bir bayi ve yetkili servis olarak şu kadarını söyelemek isterim ki, cihaz digital uydu alıcısıdır. Bu amaç için üretilmiştir. Eğer teknik servis olarak bana sorarsanız orjinal yazılım haricinde kullanılan yazılımların cihazlara verdiği zarar ve ömürlerindeki azalmaların hakkında binlerce konu açabilirim sizlere. Markalar ve modeller bir kenara, yazılımlar orjinal değilse yada size satış yapan satıcı desteği var dedi ise onlara sorun neden çözmüyor diye. Üreticilerin hiç birisi şifre çözücü yazılım üreteceğini söylemedi söylemezde. Amaç xxx kanal izlemek ise abonelik kartları almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde cebinizden daha çok para çıkacak belki ama cihazlarınız orjinal yazılımları ile daha iyi çalışacaktır. Sonuçta kulladığız cihazlar fiyatı azami 200 usd civarında olan cihazlar olup, yayıncı kuruluşların milyonlarca dolar harcayarak kurduğu sistemleri 200 usd lik cihazla çözmeye çalışmanın ne kadar saçma olduğunu düşünmek lazım. Kanalların şifresini kırmak, bilgisayar yazılımlarını kaçak kullanmak, bir yazarın kitabını fotokopi ile çoğaltmak, müzik ve film cd lerini kopyalamak gibi uygulamaların tamamı fikri mülkiyet ve telif hakları kanunlarına göre yasak olan işlerdir. Bu nedenle cihazlara yüklenen orijinal harici yazılımlar, arıza durumunda cihazın garantisinin yok sayılması için yeterli sebeptir. Dolayısı ile hak arama konusunda yanlız başınızasınız, çünkü cihazların kullanma kılavuzlarında olmayan hiç bir özellik yasal değildir. Eğer kullanma kılavuzunda ve garanti belgesinde belirtilen özellikler tam ise size satıcının söylediği hiç bir fazlalık şey geçerli değildir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri