Alıntı nova Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yazılım desteği vererek piyasada tutunup daha sonra marka değeri artınca bu konuya ihtiyaç duymamaya başladı. Yeni çıkarttığı bir kaç modele yazılı üretip eskileri yok saymaya başladı.
Alıntı nova Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ama unuttukları birşey var. Yani receiver alacaklar önce eski kullanıcılardan fikir alıyor. Yani yeni modeli satmak için eski model kullanıcılarını da memnun etmek gerekiyor.
Ben şimdiye kadar 3 arkadaşımı başka markaya yönlendirdim. En kısa sürede bende aleti birine hediye edip başka markaya geçeceğim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

başka markaya geçmekte çözüm olmayacak ki firmaların istediği de bu zaten satamadıkları cihazları cazip hale getirip müşteri kazanmak ondan sonrada pat diye yazılım desteğini durdurmak bunlar hep danışıklı dövüş başka bi şey değil dijital platformlarla anlaşmalar yapıyorlar ve ondan sonra cihazlarını güzel gösterip satıyorlar ve birgün bi bakıyorsunuz destek falan kalmamış ortada

hatırlıyorum no zap kanalı vardı ve 2010 yılına kadar açık olacak denilip bi sürü sunny marka cihaz satıldıu sonuç ne oldu no zap kanalı isim değiştirdi piyasadan kayboldu olay bu kadar basit hangimiz gidipte o firmalardan hakkımızı aradık ki??hani bu kanallara destek verilecekti diye??