Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yazýlým desteði hakkýnda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 yazýlým desteði hakkýnda

next s.viev ve freex leri bile auto yaptý biz býrak auto yu elle bile giremiyoruz çünkü irdeto 2 yazýlýmý halaa verilmedi bu kadar olmazki malý satarken yazýlým desteði süper ama sonrasýnda ilgilenen yok birileri çýkýp kusura bakmayýn geciktik dese neyse ama muhatap alanda yok gm ye kaç kere mail attým cevap yok

satýlýk gm 9450 cý var alacak olan varmýýý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

malý satýcý satýyor ona sormanýz lazým nextinde birçok modeli var ama sadece 2000 serisine yaptý.Gm dede sanýrým yeni cýkan modellerde bu xxx kanallar var.satýlýk ise cihaz alým satým bölümünde konu acýn bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýlým derdiniz varsa alýn redline kurtlun ***finize bakýn (cs serisi)
    No longer just a minute

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fthyeli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    next s.viev ve freex leri bile auto yaptý biz býrak auto yu elle bile giremiyoruz çünkü irdeto 2 yazýlýmý halaa verilmedi bu kadar olmazki malý satarken yazýlým desteði süper ama sonrasýnda ilgilenen yok birileri çýkýp kusura bakmayýn geciktik dese neyse ama muhatap alanda yok gm ye kaç kere mail attým cevap yok

Sen bizi kerizmi zannettin kardeþ boþ kutuyu bize paraylamý satacan
    goldmaster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fthyeli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ben next kulanýyorum ama dediklerin kanallarý hiç izleyemedim nedense

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya arkadaþlar cihazlarý alýrken adamlar þifreli kanallarý izliyeceksiniz diye garanti vermiyorki.bende goldmaster kullanýyorum 9400 vcý gayet memnunum.þuan sadce telstardaki national gelse diye bekliyorum.saðlam cihazdýr gm ler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben 2003 yýlýnda goldmaster 7400cim aldým, tam 5 seneder fabrika yazýlýmýnýn dýþýnda hiçbir yazýlým verilmedi. Allah'tan baþka marka yazýlýmlarý uyuyorda kullanýyorduk artýk oda bitti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Anlaþýlan GM artýk bu alandan çekiliyor.

Yazýlým desteði vererek piyasada tutunup daha sonra marka deðeri artýnca bu konuya ihtiyaç duymamaya baþladý. Yeni çýkarttýðý bir kaç modele yazýlý üretip eskileri yok saymaya baþladý.
    Ama unuttuklarý birþey var. Yani receiver alacaklar önce eski kullanýcýlardan fikir alýyor. Yani yeni modeli satmak için eski model kullanýcýlarýný da memnun etmek gerekiyor.
    Ben þimdiye kadar 3 arkadaþýmý baþka markaya yönlendirdim. En kýsa sürede bende aleti birine hediye edip baþka markaya geçeceðim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nova Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlým desteði vererek piyasada tutunup daha sonra marka deðeri artýnca bu konuya ihtiyaç duymamaya baþladý. Yeni çýkarttýðý bir kaç modele yazýlý üretip eskileri yok saymaya baþladý.
    Alýntý nova Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ama unuttuklarý birþey var. Yani receiver alacaklar önce eski kullanýcýlardan fikir alýyor. Yani yeni modeli satmak için eski model kullanýcýlarýný da memnun etmek gerekiyor.
    Ben þimdiye kadar 3 arkadaþýmý baþka markaya yönlendirdim. En kýsa sürede bende aleti birine hediye edip baþka markaya geçeceðim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

baþka markaya geçmekte çözüm olmayacak ki firmalarýn istediði de bu zaten satamadýklarý cihazlarý cazip hale getirip müþteri kazanmak ondan sonrada pat diye yazýlým desteðini durdurmak bunlar hep danýþýklý dövüþ baþka bi þey deðil dijital platformlarla anlaþmalar yapýyorlar ve ondan sonra cihazlarýný güzel gösterip satýyorlar ve birgün bi bakýyorsunuz destek falan kalmamýþ ortada

hatýrlýyorum no zap kanalý vardý ve 2010 yýlýna kadar açýk olacak denilip bi sürü sunny marka cihaz satýldýu sonuç ne oldu no zap kanalý isim deðiþtirdi piyasadan kayboldu olay bu kadar basit hangimiz gidipte o firmalardan hakkýmýzý aradýk ki??hani bu kanallara destek verilecekti diye??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sizler hepiniz öncelikle ne satýn aldýðýnýza dikkat ediniz. Bir bayi ve yetkili servis olarak þu kadarýný söyelemek isterim ki, cihaz digital uydu alýcýsýdýr. Bu amaç için üretilmiþtir. Eðer teknik servis olarak bana sorarsanýz orjinal yazýlým haricinde kullanýlan yazýlýmlarýn cihazlara verdiði zarar ve ömürlerindeki azalmalarýn hakkýnda binlerce konu açabilirim sizlere. Markalar ve modeller bir kenara, yazýlýmlar orjinal deðilse yada size satýþ yapan satýcý desteði var dedi ise onlara sorun neden çözmüyor diye. Üreticilerin hiç birisi þifre çözücü yazýlým üreteceðini söylemedi söylemezde. Amaç xxx kanal izlemek ise abonelik kartlarý almanýzý tavsiye ederim. Bu þekilde cebinizden daha çok para çýkacak belki ama cihazlarýnýz orjinal yazýlýmlarý ile daha iyi çalýþacaktýr. Sonuçta kulladýðýz cihazlar fiyatý azami 200 usd civarýnda olan cihazlar olup, yayýncý kuruluþlarýn milyonlarca dolar harcayarak kurduðu sistemleri 200 usd lik cihazla çözmeye çalýþmanýn ne kadar saçma olduðunu düþünmek lazým. Kanallarýn þifresini kýrmak, bilgisayar yazýlýmlarýný kaçak kullanmak, bir yazarýn kitabýný fotokopi ile çoðaltmak, müzik ve film cd lerini kopyalamak gibi uygulamalarýn tamamý fikri mülkiyet ve telif haklarý kanunlarýna göre yasak olan iþlerdir. Bu nedenle cihazlara yüklenen orijinal harici yazýlýmlar, arýza durumunda cihazýn garantisinin yok sayýlmasý için yeterli sebeptir. Dolayýsý ile hak arama konusunda yanlýz baþýnýzasýnýz, çünkü cihazlarýn kullanma kýlavuzlarýnda olmayan hiç bir özellik yasal deðildir. Eðer kullanma kýlavuzunda ve garanti belgesinde belirtilen özellikler tam ise size satýcýnýn söylediði hiç bir fazlalýk þey geçerli deðildir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri