REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
99 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: türkiye kupasında ilk finalist GENÇLERBİRLİĞİ maç sorası yorumlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    A29 türkiye kupasında ilk finalist GENÇLERBİRLİĞİ maç sorası yorumlar

    Ligde zirve mücadelesi veren G.Saray, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında G.Birliği'ni konuk ediyor. G.Saray'a 2 farklı galibiyet, G.Birliği'ne ise beraberlik yetecek.

    Stat Ali Sami Yen

    Saat 20.00

    Hakem Hüseyin Göçek

    İŞTE MUHTEMEL 11'LER;

    Galatasaray: Aykut, Sabri, Emre, Servet (Bouzid), Volkan, M.Topal (Barış), Ayhan, Lincoln, Arda, Ümit Karan, Hakan Şükür

    Gençlerbirliği: Peric, Erkan, El Saka, Tuna, Traore, Ergün, Mehmet Nas, Engin, Kerem, Burhan, Isaac



    GALATASARAY CEPHESİ Galatasaray kaptanı Hakan Şükür , kupada karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, ''İki takım da maçlarını oynadı, yorgunluk olacak tabii ki, ama ayağımıza kadar gelen final şansını kaçırmak istemiyoruz'' dedi.

    Hakan Şükür, Gençlerbirliği karşısında öncelikle bir gol atıp durumu eşitlemek zorunda olduklarını kaydederek, ''Sonra da goller bulup finale çıkmalıyız. Seyircimiz de yine tribünleri doldurmalı, çünkü finale giden bir takımın tribünlerinin dolu olması lazım'' ifadesini kullandı.

    SERVET VE ÜMİT BELİRSİZ

    Sarı-kırmızılı ekipte, Song, Orkun, Linderoth ve Uğur bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

    Servet, Mehmet Topal ve Ümit'in sakatlıklarının bulunduğu ve bu oyuncuların durumunun maç saatinde netlik kazanacağı belirtildi.




    *******************************************************




    GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
    İlk maçta sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek avantaj sağlayan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal, tur için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Evimizde oynadığımız ilk maçtan 1-0 galip ayrılmıştık. Burada da lehimize bir sonuç alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Biz hem ligde hem de kupada iyi yerde olmak istiyoruz" diye konuştu.

    Kırmızı-siyahlı futbolcu Mehmet Çakır ise zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, "Galatasaray güçlü bir ekip, fakat biz ilk maçta çok iyi mücadele ederek galip gelmeyi bildik. Burada da lehimize bir sonuç alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.






    "İstanbul'a tur için geldik"

    Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği, İstanbul'a geldi. İlk maçta sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek avantaj sağlayan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal, tur için İstanbul'a geldiklerini belirterek, "Yarın güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Evimizde oynadığımız ilk maçtan 1-0 galip ayrılmıştık. Burada da lehimize bir sonuç alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Biz hem ligde hem de kupada iyi yerde olmak istiyoruz" diye konuştu.Kırmızı-siyahlı futbolcu Mehmet Çakır ise zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, "Galatasaray güçlü bir ekip, fakat biz ilk maçta çok iyi mücadele ederek galip gelmeyi bildik. Burada da lehimize bir sonuç alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.


    ********************************************************





    EKİPLER NASIL TUR ATLAR
    Deplasmanda aldığı 1-0'lık mağlubiyetin rövanşına çıkacak olan Galatasaray, finale yükselebilmek için 2 farklı galibiyet arayacak.

    Maçın 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitmesi halinde karşılaşma uzatmaya gidecek, beraberlik, Gençlerbirliği galibiyetleri ve tek farklı Galatasaray'ın diğer galibiyetlerinde ise konuk ekip finalist olacak





    İLK MAÇTAN GÖRÜNTÜLER



    Konu MUTAF tarafından (15-04-2008 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •