REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: sirius hustler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırus horbırdın sagında olan bır uydudur.muhtemelen canagınız oynamıstır taratma sonucu o yorungedekı uyduyu sırus u bulmussunuz.canagınız yıne ruzgardan oynama yapmıs olabılır yıne eskısı yerını turksatı bulmustur.ayrıca benım turksat frekanslar tp ler lıstesıne hotbırddekı kanlların bazılarının frekansları karısmıs tarama yapınca bazı hotbırddekı kanallarda gelıyo.sızın turksat frekansları olan menunuzde belkıde surıs frekansları vardır bı anlık gelmıstır.ve kısa surede acısı aslında orası olmadıgından sınyal alamıyorsunuz.aynı durum bendede oldu.tavsıyem teknıkseervısı cagırmanız yada bılıyosanız canagı turksat konumundaa ıse o sekılde tam yuksek sınylınızı bulup cank somunlarını sıkmalısınız.sırus ıcın ya canaga lnb aparatı yada ayrı canak kurulumu yapmalısınızkı verımlı sınyal ve kalıte bulun.saygıllar verebılcegım en guzel bılgı bana özgu bu kolay gelsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bozo671 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar,ben yeniyim ve bu konu hakkında bilgi almak istedim..türksat uydusu bağlıydı,bigün ayarları kurcalarken rastgele,bilmeden şans eseri Sirius u kurdum ve sinyal geldi,tarattığımda kanalları da buldu,pg ve pb kanallarını da bianda yani şans eseri tek çanak ve tek Lnb ile izlemeye başladım;Fakat taki düne kadar,Sirius a geçtiğimde sinyalin gittiğini farkettim,kanalları silip ayarları ellemeden aynı tp'ler ile yeniden arattım fakat türkçe kanalları buldu yani karadeniz tv gibii :s Sorun ne ve ne yapmam gerekiyo..yardımcı olursanız çokk makbule geçer;şimdiden teşekkürler.
    Dostum mesele şu çanağınTÜRKSATa çevrili risivırdaki uydun SİRRUS a
    ayarlı, ayarlı uyduyu tarattırmışsın SİRRUSLA-TÜRKSATTA aynı olan TP lerdeki türk kanallarını bulmuşsun eğer tekrar sirrus uydusunu bulmak istiyorsan yukarıda arkadaşların biri 12111 diye bir tp vermiş o tp den arama yap arama yaparken çanak hafif türksattan aşağı inecek lnb de sola doğru yatacakSELAMLAR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum mesele şu çanağınTÜRKSATa çevrili risivırdaki uydun SİRRUS a
    ayarlı, ayarlı uyduyu tarattırmışsın SİRRUSLA-TÜRKSATTA aynı olan TP lerdeki türk kanallarını bulmuşsun eğer tekrar sirrus uydusunu bulmak istiyorsan yukarıda arkadaşların biri 12111 diye bir tp vermiş o tp den arama yap arama yaparken çanak hafif türksattan aşağı inecek lnb de sola doğru yatacakSELAMLAR.
    :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: :45: :45: :45:
    12111 tp ile arama yaptım fakat yine çıkmadı genede yardımınız için saolun artık en kolay çözüm : teknik servis

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 42 dereceden ve 5 dereceden bahsediyorsunuz öyle küçük bir oynamayla tek çanak ve tek lnb'den sirusu almaz alamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çanağın oynamış 7 derecedeki eutelsat yani digiturk uydusundaki kanllar çıkmış çanağın ayarını tekrardan yap ve çanağı sıkı bir şekilde sabitle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece lnb yı bıraz oynatın duzelir
    srus 35 lik çanak bıle alır

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri