siriustaki hustler kanalı şifremi değiştirdi.daha dün açıyordu bugünse açmıyor!yazılım mı gerekiyor,şifremi? yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.kolay gelsin.
siriustaki hustler kanalı şifremi değiştirdi.daha dün açıyordu bugünse açmıyor!yazılım mı gerekiyor,şifremi? yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.kolay gelsin.
Konu yarin54 tarafından (15-04-2008 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik başlık
sifreler devam ediyor deyişen bişi yok
bilgi için teşekkürler.
biz neden izleyemiyoruz bu kanalı arkadaşlar yardım bekliyorum goldmaster 55000vci
yazılım var 13.03.2008 yazılım var sitede ama bazen uydu yönü kaymış oluyor w3 dijitürk seni yanıtmasın o zaman yazılım ok
kardeş
şifreli izleyemiyorum pg ve pb yi
o zaman güngel ***leri yükle öyle dene bide
Merhaba arkadaşlar,ben yeniyim ve bu konu hakkında bilgi almak istedim..türksat uydusu bağlıydı,bigün ayarları kurcalarken rastgele,bilmeden şans eseri Sirius u kurdum ve sinyal geldi,tarattığımda kanalları da buldu,pg ve pb kanallarını da bianda yani şans eseri tek çanak ve tek Lnb ile izlemeye başladım;Fakat taki düne kadar,Sirius a geçtiğimde sinyalin gittiğini farkettim,kanalları silip ayarları ellemeden aynı tp'ler ile yeniden arattım fakat türkçe kanalları bulduyani karadeniz tv gibii :s Sorun ne ve ne yapmam gerekiyo..yardımcı olursanız çokk makbule geçer;şimdiden teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri