Çömez'den þok iddialar!

ÝDDÝA 1:
UNAKITAN RÜÞVET VERDÝ.

ÝDDÝA 2:
pkk'YA ELEKTRÝK SATIYORUZ.

AKP Balýkesir eski Milletvekili Turan Çömez, Çorum'da yerel bir gazete (Manþet) tarafýndan düzenlenen `Türkiye Nereye Gidiyor' adlý konferansa katýldý.

Turgut Özal Ýþ Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda yaklaþýk 200 kiþinin katýldýðý konferansta konuþan Turan Çömez, Türkiye gündemiyle ilgili görüþlerini aktardý.

Sessiz yýðýnlarýn sesi diyerek siyaset yapanlarýn bugün çok kötü durumda olduðunu belirten Çömez, "Maliye Bakaný Kemal Unakýtan'ýn oðlu Abdullah Unakýtan, Bandýrma'da bir ilçe tarým müdürüne ,orada açacaklarý fabrikanýn bulunduðu alanýn mera vasfýnda olduðunu söyleyip komisyonun toplanýp mera vasfýnýn kaldýrýlmasýný istedi. Ayný bürokrata birkaç gün sonra Abdullah Unakýtan, babasýnýn selamýný ileterek rüþvet teklif etti. Rüþveti kabul etmeyince de bürokrat ertesi gün görevden alýndý" iddiasýnda bulundu.

`BUGÜNE KADAR HORLANDIM'
Seçildikten sonra ilk yýllarda partiden ayrýlmayý düþündüðünü dile getiren Çömez, "365 kiþinin içerisinde salonun bir köþesinde tek baþýma oturdum. Arkadaþlarým benimle ayný koltuða oturmaktan korktular. Eðer yanýmda otursalardý, listeden çýkarlardý. Maliye Bakaný bile benden korkardý. Beni gördüðü zaman sehpalarýn üstünden atlardý. Bugüne kadar hep horlandým" diye konuþtu.

`KANDÝL'DE TÜRKÝYE'DEN SATILAN ELEKTRÝK YANIYOR'
Türkiye'nin gizli kapaklý iþlere sahne olduðunu belirten Turan Çömez, "Türkiye gizli kapaklý Kuzey Irak'a toplam 5 milyar kilovat saat elektrik satýyor ve bunun karþýlýðýnda sadece kilovat saatine 4.2 sent alýyor. Kandil'de Türkiye'den satýlan elektrik yanýyor. Terör örgütü Türk elektriði ile aydýnlanýyor" dedi.

Çömez Türkiye'nin þu anki durumunun Osmanlý Ýmparatorluðu'nun çöküþ dönemiyle benzerlik taþýdýðýný iddia etti.

Kenthaber...