REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: İran: İsrail'i yeryüzünden sileriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İranda ırak gibi olmasından korkuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali110usta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet yukardaki yazları okudum fakat bazıları nedense israile sanki canak tutuyormuşcasın israili ovüyor şu unutmayalımkı iran ne ıraka nede libyaya benzer ben acizhane islami ulkeleri bir çokunu her konumunu iyi biliyorum orta doğuda eger iran olmasa turkiyede dahil israil rahat durmaz dı biz turkiye yi yönetenler hep illahi kitabımız yüce KURANIKERME YÜCE ALLAH ŞÖYLE BUYURUYOR KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN KİM OLARI DOST EDİNİRSE ODA ONLARDANDIR HEP BU AYETIN TAM TERSİNİ YAPTIKLARIN DAN HIÇ TURKİYEMİZ oların köleliyinden kutulamadı veslam
    kendi adama konuşayım ben israil övmüyorum ben sadece kendi fikrimi ortaya koydum israil dünya çapinda ordsusu var adamlar para var silah var nedersen var.sence yıka bilirmi yani iran saldırsa bile 3,1 zarar verir ama iranin çok kaybi olur ülkenin ufak olduğuna bakma içine bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide israil adamlar iki üç içinde libya işkal etiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yüzyıllardır sürülmüş bu millet enson hitlerin katliamındanda ayakta ve her konuda da silahlanma ziraat vb konularında dabüyük atılımlar yababiliyosa dünyaya meydan okuyabiliyor sa ben israil için daha fazla birşey söylemem ama diğer taraftandan bana bir müslüman ülke söyleyin ki güvenilir sözünü tutan vb adamlar 1.dünya savaşında bizden ne kötülük gördülerki ingilizlere karşı bizi sattılar bakın dünyanın en karışık bölgesi hep müslümanların yaşadıkları yerler hep problemlerle boğuşuyor bu bir kader değil bizim gibi ülkelerde birileri iktidar uğruna herşeylerini veriyor 10-15 yıllık süreler içinde hep aynı filmleri seyretmek kalıyor iran kolay kolay israile saldıramaz saldırmaz enson iran ırak savaşının kaç yıl sürdüğü ortada cennetegitme garantisi verildi ama savaş 5-6 yıl sürdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizimkilerde ahmed gibi olsa ne gezer ..eyalet olmak varken ..vali olrak kalmak daha hoş geliyor bizimkilere..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşaAllah ..................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye bu husuta herhangi bir adım atarsa seve seve
    giderim israil belası tüm dünyanın kanını emiyor.İsraile kalırsa dünyadaki tüm
    müslümanları yok eder.İstediği kadar gücü olsun
    insanın içindeki güç silahlara benzemez.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri