İranda ırak gibi olmasından korkuyorum
İranda ırak gibi olmasından korkuyorum
kendi adama konuşayım ben israil övmüyorum ben sadece kendi fikrimi ortaya koydum israil dünya çapinda ordsusu var adamlar para var silah var nedersen var.sence yıka bilirmi yani iran saldırsa bile 3,1 zarar verir ama iranin çok kaybi olur ülkenin ufak olduğuna bakma içine bak
bide israil adamlar iki üç içinde libya işkal etiler![]()
yüzyıllardır sürülmüş bu millet enson hitlerin katliamındanda ayakta ve her konuda da silahlanma ziraat vb konularında dabüyük atılımlar yababiliyosa dünyaya meydan okuyabiliyor sa ben israil için daha fazla birşey söylemem ama diğer taraftandan bana bir müslüman ülke söyleyin ki güvenilir sözünü tutan vb adamlar 1.dünya savaşında bizden ne kötülük gördülerki ingilizlere karşı bizi sattılar bakın dünyanın en karışık bölgesi hep müslümanların yaşadıkları yerler hep problemlerle boğuşuyor bu bir kader değil bizim gibi ülkelerde birileri iktidar uğruna herşeylerini veriyor 10-15 yıllık süreler içinde hep aynı filmleri seyretmek kalıyor iran kolay kolay israile saldıramaz saldırmaz enson iran ırak savaşının kaç yıl sürdüğü ortada cennetegitme garantisi verildi ama savaş 5-6 yıl sürdü
bizimkilerde ahmed gibi olsa ne gezer ..eyalet olmak varken ..vali olrak kalmak daha hoş geliyor bizimkilere..
inşaAllah ..................................
türkiye bu husuta herhangi bir adım atarsa seve seve
giderim israil belası tüm dünyanın kanını emiyor.İsraile kalırsa dünyadaki tüm
müslümanları yok eder.İstediği kadar gücü olsun
insanın içindeki güç silahlara benzemez.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri