REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İran: İsrail'i yeryüzünden sileriz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İran: İsrail'i yeryüzünden sileriz

İran'dan geniş çaplı tatbikat yapan İsrail'e tehdit... İran Silahlı Kuvvetler Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Muhammed R. Aştiyani, "saldırması halinde İsrail'i yeryüzünden sileceklerini" söyledi. İsrail'in kendileri için bir tehdit olamayacağını söyleyen Aştiyari, "Eğer İsrail bir saldırıda bulunursa, Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad'ın söyledikleri doğrultusunda İsrail'i yeryüzünden sileriz" dedi. Tuğgeneral Aştiyani, İsrail'in geniş çaplı tatbikatı "son zamanlarda yenilgiler alan ordusunu canlandırmak ve moral vermek için" yaptığını savundu.

sabah 16.04.08

"seviyorum bu adamı (ahmedi nejadı) kimsenin karşısında eğilip bükülmüyor
    delikanlı vesselam..."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsaun valla bravo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İranla sırtsırta versek var ya dünyayı dize getiririz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İranla sırtsırta versek var ya dünyayı dize getiririz
    Türkiye İran Rusya = ABD+AB nin en büyük korkusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence hiçkimseye boyun eğmemek lazım. Ama haklı olmak şartıyla, örneğin İran sadece kendisini savunacağını söylüyor, kim olsa aynı şeyi yapmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bunlar hikaye öyle kolay değil molların içinde kaç yahudi millet vekili var bir araştırın adamlar heryere nufus etmişler saddamda tehditler savurdu ne oldu görüyoruz adamlar planlarını 5-10 yıllık yapıyor bizim müslüman ülkelerde plan program yok hissi davranışlarla hareket ediliyor sonuç bizde olduğu gibi hep hüsran

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında zamanında da israil oğulları dünyadan silinecekmiş ancak sevgili peygamberimiz S.a.S. içlerinden iyi insanlar çıkabilir die buna izin vermemiş bildiğim kadarıyla , Dünyadaki tek lanetlenmiş millet bunlar , ve son zamanlarda da iyice şımardılar , Dünyada bu şımarık çocuğa ses çıkarmadıkça iyice azıttılar , Düşünsenize flistine yapılan aynen bir müslüman ülke başka bir yahudi yada hristian ül***e bu eziyetleri yapsa yinede dünya böyle sessiz kalırmıydı ???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saddam ve kaddafi bi ara o kadar çok atıp tutyorlardı ki hatırlayanlar mutlaka vardır aramızda.ne oldu abd geldi ve saddam bir uçak dahi kaldıramadan bi gece de tüm ülkesi vuruldu.
    israil tatbikat yapıyor iran ordan açıklama yapıyor??mantığı ne bunun sanki israil irana saldırmak için mi yapıyor bunu??her ülke eğer askeriyesine önem veriyorsa sağlam tatbikatlar yapar ve gücünü tazeler bu kendini yaşatması için gerekli bir unsurdur benim anlamadığım öyle bir açıklama yokken neden hemen iran atlıyor konuya ve dünyadan sileriz falan diyo??
    unutmasın ki israilin büyük abisi var ABD ,İRANIN kimi var??müslüman ülkelerden yardım gelir diye bekliyorsa yanılıyor çünkü müslüman ülkeler asla birlik olup ta düşmanlarına karşı birbirlerine yardım etmiyor!!! ama hristiyanlar ya da yahudiler öyle değil hepsi birbiri için yardıma hazır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saddam ve kaddafi bi ara o kadar çok atıp tutyorlardı ki hatırlayanlar mutlaka vardır aramızda.ne oldu abd geldi ve saddam bir uçak dahi kaldıramadan bi gece de tüm ülkesi vuruldu.
    israil tatbikat yapıyor iran ordan açıklama yapıyor??mantığı ne bunun sanki israil irana saldırmak için mi yapıyor bunu??her ülke eğer askeriyesine önem veriyorsa sağlam tatbikatlar yapar ve gücünü tazeler bu kendini yaşatması için gerekli bir unsurdur benim anlamadığım öyle bir açıklama yokken neden hemen iran atlıyor konuya ve dünyadan sileriz falan diyo??
    unutmasın ki israilin büyük abisi var ABD ,İRANIN kimi var??müslüman ülkelerden yardım gelir diye bekliyorsa yanılıyor çünkü müslüman ülkeler asla birlik olup ta düşmanlarına karşı birbirlerine yardım etmiyor!!! ama hristiyanlar ya da yahudiler öyle değil hepsi birbiri için yardıma hazır.
    bölgede israilin suyundan gitmeyen tek ülke iran. haliyle tatbikatta biraz irana karşı olur öyle değilmi? ama sana katılıyorum. olursa bir savaş biz dahil hiç bir müslüman devlet irana yardım etmez. belki el altından ufak tefek şeyler olur. çeçenistan misali ama devede kulak kalır. iran bunları hesap etmiştir. boş millet değil vesselam...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İran bu dayılanmaları yapıyor ama karşısındaki adamlar boş değil İsrail bu adamların el atmadığı ülke içinde adamını bulundurmadığı kurum yok..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri