REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İran: İsrail'i yeryüzünden sileriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar paranın ekonominin dini,imanı,müslümanı,hıristiyanı olmaz.Ne kadar paran varsa ekonomin ne kadar güçlüyse sende o kadar güçlüsün.Hiç bir müslüman ülkenin gücü israili yıkmaya yetmez,kaldıki o müslüman dediğimiz ülkelerin bütün paraları yurt dışındaki hırıstiyan dediğimiz ülkelerde.Biz bile silah sistemlerinin %50'sini israil'den alıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israilin silah gücü gayet iyi durumda ve onların en büyük kozları vurmak istedikleri ülkelerde önceden ajanlarını yollayıp bölücülük faaliyetleri yapmaları böyle yaptıkları zaman o ülke zaten sırtından hançerlenmiş oluyor ve düşmanın işi kolaylaşıyor bunu afganistanda ve ırak ta da uyguladılar afganistanda gruplaşmalar yaparak önce milleti birbirine kırdırdılar ve dikkati dağılan askeriyeyi vurmak ta kolay oldu aynı senaryo ırak ta da uygulandı pkk,şiiler,peşmergeler ve saddam karşıtı ıraklı grupların hepsi de kullanıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu adamı taktir ediyorum ama iran nükleer füze çalışmaları ABD nin kontrolunde yapılyormuş eski bir ABD li subayın açıklamarıydı(kaynak 14,4,2008 sabah gazetesi).
    taş fırın erkegi olsa gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı madoc23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bu adamı taktir ediyorum ama iran nükleer füze çalışmaları ABD nin kontrolunde yapılyormuş eski bir ABD li subayın açıklamarıydı(kaynak 14,4,2008 sabah gazetesi).
    taş fırın erkegi olsa gerek
    vay canına..doğrumu acaba....moral bozmak için çamur haber olmasın sakın?
    (iranlıların moralini tabii) gerçi benim bile moralim bozulur yaa...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demin yazacaktım atladım. Evet israil gerek ekonomik bakımdan gerekse askeri bakımdan çok güçlü. fakat 2006 yılındaki lübnana saldırışında hizbullah komandolarından el aman dediği de bir gerçek...100 ün üzerinde israil askeri bu savaşta hayatını kaybetti. hizbullahtan kayıp varmı bilen yok. ama adamlar hala orada...
    tabi israilin şehirlere bombalar yağdırarak yaptığı katliamlarda binlerce lübnanlıda öldü.ama sivil ölümleri galibiyet anlamına gelmez.
    artık savaşlar konvansiyonel yapılmadığından hizbullah=iran buna göre ordusunu dizayn etmiş...gerektiğinde küçük parçalar halinde saldırıyorlar. ve hedef olmuyorlar.israil havada kaldığı sürece galip olur ama yere inerse ne olacağı bilinmez. şayet karşılarında biz olursak düzleriz gibime geliyor...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsrail bizimle hiç bir zaman direk olarak savaşmaz.Bizi her zaman el altından yönetmeye kalkacaktır.Yahudiler dünyanın hiç bir müslüman ülkesinde bizim ülkemizde olduğu gibi kendilerini güvende hissetmezler.Şunada emin olun eğer dış dünyada yahudi lobisi bizi desteklemezse ne amerikada ne avrupa ülkelerinde bizim lehimize bir tek karar çıkmaz.Çünkü dış dünyada Türk lobisi diye bir şey yoktur.Yahudi lobisi bizi desteklemezse ermeni lobisi tüm amerika ve avrupayı eline alarak istediği her şeyi yapar.Ermeni lobisinin hakkından birtek yahudi lobisi gelebilmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah yapabilir iran bunu israil çok daha fazlasını
    hak ediyor ne yazıkkı ABD var arkalarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah gençler ah nedir bu korku neden bu kadar büyütüyoruz gözümüzde şu israili anlamıyorum. Hiçmi tarihe bakmıyoruz herşey silah,para yada askeri güçmü? Çanakkale savaşında kaç ülke ye karşı nasıl zafer kazandık. Ben Şahsen cihad ve İman kuvvetinin herşeyin üstesinden geleceğini bilirim. Toplum ayakta durmasını bilsin politikalarını gerçek anlamda bağımsız bir şekilde yürütsün bakın neler oluyor. Maalesef Ahmedi Nejad'ın liderlik vasfı bizimkilerden çok ileride. Müslüman ülkeler için söyledikleriniz doğru olabilir ama unutmayalım siz ne kadar bu ülkelerle diyalog kurarsanız bu ülkelerde size o kadar yaklaşır. Sadece TÜRKİYE için söylemiyorum tüm dünya İslam ülkelerinede liderlik edebilecek kabiliyet lazım. O zaman bakalım israil, Abd ve ab ülkeleri bu kadar kolay at koşturabileceklermi? Güç silah ve parada değil maneviyattadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar iranin 100 ordusu olsa israil yıkamaz nedenderseniz amiraka bile israil yanaşamiyor iranmi israili yok edecek bence adam ruya filan görüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yukardaki yazları okudum fakat bazıları nedense israile sanki canak tutuyormuşcasın israili ovüyor şu unutmayalımkı iran ne ıraka nede libyaya benzer ben acizhane islami ulkeleri bir çokunu her konumunu iyi biliyorum orta doğuda eger iran olmasa turkiyede dahil israil rahat durmaz dı biz turkiye yi yönetenler hep illahi kitabımız yüce KURANIKERME YÜCE ALLAH ŞÖYLE BUYURUYOR KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN KİM OLARI DOST EDİNİRSE ODA ONLARDANDIR HEP BU AYETIN TAM TERSİNİ YAPTIKLARIN DAN HIÇ TURKİYEMİZ oların köleliyinden kutulamadı veslam

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri