Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ora 5100 pwr acilllllllllll

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ora 5100 pwr acilllllllllll

ustalar yardım bu cihaza yazılım bulamadımm acil lütfen yada emu aktif etmek nasıl bilen ustalar yardım:crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın sistem bilgisini yazarmısınız yardımcı olalım cihaz bilgisi ve versiyonu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ora 5100 pwr diye bir model yok ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal99 Nickli Üyeden Alıntı
    ora 5100 pwr diye bir model yok ki
    evet yok birisi aklı sıra dalga geçiyor ora cihazların son modeli cı versiyonlu cihazlarıdır sky tabanlı ve pwr cihazları yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ora marka pwr cihazları daha piyasaya cıkmadı böyle bir ciyaz yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar serkan abimizi bizat tanırım ve kendisi dalga gececek birisi değildir böyle bir cihaz varmı yokmu bilmiyorum fakat demek istediğim dalga gecmez gerekirse yanına gider bizzat kendim bakarım cihaza siz merak etmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dalga geçecek bir şey yokk üstelik ben elktronikçiyim sıradan birisi değilim anlaşıldımı at5100 info 01 01 10 d123 sw v 02 01 11 hw v06 41 31 00 04 00 11 2b 04 03 loader v3 1 3 evet madem uyducusunuz buyrun kolay gelsin aciillllllllll

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ora makinaları 2001 yılından bu yana takarım öyle bir makina ne geldi nede kataloklarda mevcud eğer atmacanın malı ise birde fabrikaya sor diğeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanakcan57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dalga geçecek bir şey yokk üstelik ben elktronikçiyim sıradan birisi değilim anlaşıldımı at5100 info 01 01 10 d123 sw v 02 01 11 hw v06 41 31 00 04 00 11 2b 04 03 loader v3 1 3 evet madem uyducusunuz buyrun kolay gelsin aciillllllllll
    Bu ORA 5100 cihazınıza yazılım bulabildinizmi vede emu'yu aktif edebildinizmi.Bu cihazı bilmeyenlerin aksine bende cihazın kendisi var.Zaten piyasadaki çoğu kimse PVR'li cihazlar hakkında fazla bilgili değil.Yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanakcan57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım cihazla ilgili bir cevap vermediniz.Benimde durum acilllllll.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri