REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: microsoft güncelemesi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

microsoft güncelemesi?

saygıdeger ustalar windows updatesinden güncelleme yaptıktan sonra görev çubugunda orjinal office yazılımı edinin bir yıldız işareti çıktı.office dosyalarını açarken office niz dogrulamayı geçemedi diye bir hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl giderebilirim yardım edermisiniz?
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı madoc23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygıdeger ustalar windows updatesinden güncelleme yaptıktan sonra görev çubugunda orjinal office yazılımı edinin bir yıldız işareti çıktı.office dosyalarını açarken office niz dogrulamayı geçemedi diye bir hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl giderebilirim yardım edermisiniz?
    :49:
    officen legal olmadığından sanırım.illegal sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orjinal xp kulanmıyorsun demektir arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    orjinal xp kulanmıyorsun demektir arkadaşım
    yapmayın arkadaşlar windows ile bir ilgisi yok olayın kurulan officce programına girilen *** dosyası cd e ait olmadığı için yapıyor legal olmayan bir xp gibi yani yapman geren başka bir kod de nemek!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xp orjinal üstad bu son güncellemeyi yaptıktan sonra bu problemle karşılastım office böyle bir hata verdi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en son yüklediğin güncelleri kaldır
    denesonuç office niz dogrulamayı geçti
    dediği taktirde
    en son güncellemeyi tekrar yükle
    Konu ayran tarafından (17-04-2008 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncellemeleri nereden kaldırabilirim?(sistem geri yukleme yapmaya kalktım pc kabul etmedi) yardımın için tşkler usta..
    Konu madoc23 tarafından (17-04-2008 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuanda sanırım yardım edecek kimse yok iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım orginal xp yapmak için legalxp programını kullanabılırsın forumda yasak o program ama googleden arat bulursun ..kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım orginal xp yapmak için legalxp programını kullanabılırsın forumda yasak o program ama googleden arat bulursun ..kolay gelsin..
    saın ustacım;

windows xp sistemi orjinal office 2003 çalışyor sadece açtıgımda office programalrından birini kullamakta oldugunuz ürün anahtarı geçersiz diye bir uyarı veriyor:altta 2ad tıklama butonu var:
    1-daha fazla bilgi edinin(ürün anahtarınız geçersiz diyor buna tıkladıgımda
    )
    2-daha sonra anımsat (buna tıkladıgında office çalışyor restart yap tekrar aynı uyarı geliyor)
    benim istegimde o uyarının çıkmasını engellemek istemiyorum
    tşkler iyi çalışmalar..
    Konu madoc23 tarafından (17-04-2008 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri