Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Bir Kadýný 8 Adýmda Etkileme Yolu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bir Kadýný 8 Adýmda Etkileme Yolu

Kadýnlar gerçekten ne ister? Nasýl sizi görmesini saðlar ve onu etkilersiniz? Ýlk olarak dikkat etmeniz gereken þey; nefesinizin taze olmasý, parfümünüzün güzel kokmasý..

1. adým
    Yaþamýný, tutkularýný anlatmasýný ve kendinden bahsetmesini isteyin. Anlattýklarýný ilgiyle dinleyin. Her kadýn uzun süre kendisiyle ilgili anlattýklarýný dinleyen bir kadýn ister. Zaman zaman anlatacaðýnýz heyecanlý hikayelerinizle onu kendinize baðlayýn.

2. adým
    Düzgün giyinin. Sadece kadýnlarýn iyi giyinmesi gerektiði söylentisine aldýrmayýn. Kadýnlar aksesuarý sever ve erkekler de onlar için bir aksesuardýr. Diðer kadýnlar size bakarak onun seçimini yargýlarlar. Temiz, güzel kokan, iyi giyinmiþ bir erkekle birlikte olmak onlar için gerçek bir ödüldür.

3. adým
    Göz temasý kurun. Çok fazla gözlerine bakýn ve dostça gülümseyin. Þehvetli bakmayýn.

4. adým
    Centilmen olun. Kibarlýðýn öldüðü bir söylenti deðil mi? Kapýlarý kendisine açan, oturmadan önce ona yer veren her erkeði tüm kadýnlar sever.

5. adým
    Dans etmeyi öðrenin. Kadýnlarý en çok etkileyen þeylerden biridir. Hepsi etrafýnýzda toplanýr.

6. adým
    Ýtici olmayan bir þekilde komik olun. Espri sanatýnýzý geliþtirin.

7. adým
    Kompliman yapýn. Onun saatini, ayakkabýsýný veya dikkatinizi çeken herhangi bir eþyasýný farkettiðinizi gösteren sözler söyleyin. Kadýnlar evden çýkmadan önce elbiselerini 6 kez deðiþtirir. En yapýlan seçim karþýmýzdakine hoþ görünmek içindir. Ona giydiklerini beðendiðinizi gösterin.

8. adým
    Kadýnlar için bir erkeði etkilemek, etkilenmesi kadar zor deðildir. Eðer ona söylediðiniz gibi gerçekten ondan hoþlanýyorsanýz büyük bir þey yapmanýza gerek yok. Sadece onu düþündüðünüzü bilmesine izin verin.

Tavsiye ve uyarýlar

* Ona ya da baþka bir kadýna dik dik bakmayýn.
    * Etrafýnda dolaþmayýn. Elinizin altýnda tutma tekniði çok sýkýcýdýr. Zaman zaman takip ettiðinizi belirten bakýþlar daha çekicidir.

Kaynak : Mynet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kriterlere uygun erkek 1. DÜNYA SAVAÞINDA þehit oldu

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TOTA Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu kriterlere uygun erkek 1. DÜNYA SAVAÞINDA þehit oldu
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saol dostum ben çok denedim ama olmadý ben baþka türlü etkilemeyi öðrendim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uzman_elhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    saol dostum ben çok denedim ama olmadý ben baþka türlü etkilemeyi öðrendim.
    Hacý söylede bizde bilelim demi.Hepimiz ne için uðraþýyoruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her zaman karþýlýklý sevgi ve saygý olduðu sürece insanlar birbirini etkiler ne zaman ki saygý bitmeye baþlar sevgi de otomatik olarak biter böyle olunca etkilenme falan da kalmaz ortada
    teþekkürler bilgiler için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri