Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Pet biberonda kanser riski

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Pet biberonda kanser riski

PET şişeler ve biberonlar olmak üzere birçok ürünün plastik ambalajlarında kullanılan BPA adlı maddenin yasaklanması gündeme geldi.

ABD Toksikoloji Enstitüsü'nün yaptığı araştırmaya göre, BPA maddesi sıcak sıvılarla temas ettiği zaman açığa çıkıyor. Sıvıya karışarak vücuda giren BPA, prostat ve göğüs kanseri riskini artırıyor. Kızlarda erken ergenliğe sokuyor. Kanada Sağlık Bakanlığı BPA'yı “zehirli madde” ilan etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef plastikler o kadar çok girdi ki hayatımıza daha dün yeğenimin biberonuna baktım ve aklıma geldi bunda hep mikrop birikir diye ama sonra şöyle bir düşündüm biberonun yerine ne koyabiliriz diye başka hiç bi şey olmuyor yani çocuk için anne memesi özelliğini en iyi biberon veriyo o da plastik diğer türlü küçük çocuklar bardaktan ya da başka türlü içemediğinden elimiz mahkum kullanıcaz ama tabi ki dikkat edip çok temiz tutmamız lazım ki çocuklar zarar görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çeşme suları sağlıksız diye hazır su alıyoruz oda pet şişe veya damacanada oda pilastik bu durumda hazır sularda sağlıklı değil ne içecegiz bilmiyorum Teknoloji güzel sey ama insan saglıgını her gecen gün tehdit eder duruma geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri