REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yazılım sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yazılım sorunu

cihazım next-ye 2000 CI plus ınf 614 o.üzerinde en son 02.0i ile yüklenmiş 26.10.07 yazıl-
    ımı mevcut.cihaz bilgisinde şu anki pc linki 02.2i olarak gözüküyor.bağlantı yaptığımda ci-haz connect oluyor.(02.2i ile).ancak çeşitli loader,cihazıma ait değişik tarihli yazılım dosya
    larını cihaz özellikle stb konumunda olacak şekilde denememe rağmen yazılım atamıyorum.
    bu konuda görüşlerinizi bekliyor saygılar sunuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ukkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazım next-ye 2000 CI plus ınf 614 o.üzerinde en son 02.0i ile yüklenmiş 26.10.07 yazıl-
    ımı mevcut.cihaz bilgisinde şu anki pc linki 02.2i olarak gözüküyor.bağlantı yaptığımda ci-haz connect oluyor.(02.2i ile).ancak çeşitli loader,cihazıma ait değişik tarihli yazılım dosya
    larını cihaz özellikle stb konumunda olacak şekilde denememe rağmen yazılım atamıyorum.
    bu konuda görüşlerinizi bekliyor saygılar sunuyorum
    Çihazınıza yazılımı 2.0 ile yüklemeyi deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

02.0i cihazı görmüyor. 02.2i anında görmesine rağmen kalem,ampul,anahtar hepsinde
    hata veriyor.(bu arada flash aktif,cihaz boot konuma geçebiliyor)ben yazılımı talimata
    uyarak stb konumda deniyorum.zaten boot konumda kabul etmiyor.gösterdiğiniz ve
    göstereceğiniz ilgiye teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri