evet arkadaşlar 5 nisanda baslayan kampanaya fazla ilgi göremedıgı için bitmiştir.eski paket ve kampanyalar ile devam edilecek.duyrulur...
evet arkadaşlar 5 nisanda baslayan kampanaya fazla ilgi göremedıgı için bitmiştir.eski paket ve kampanyalar ile devam edilecek.duyrulur...
sn ustalar sona ermesi iyi olmuş zaten iyi bir kampanya degildi sebebi
1-cihaz satıyorlar
2-canak satıyorlar
3-kurulumdan para alıyorlar
4-geiye ne kalıyor
oysaki
1-herkesin yüzde 80-90 da uydu teşkilatı ve modül vardır
2-herkes aparatla 1 çanakdan 3-4 uydu yayını alıyor bu sistemde var
3-bunu için digitürk sadece bu tür kampanya ile kart satışı yapsaydı büyük patlama olurdu onu için düzensiz bir kampanya idi bitmesi isabetli olmuştur saygılar
dalga geçiyorlar milletle
ewet balde arkadaşımızın dedikleri çok doğru...mecburen bitti. çünkü kimseden ilgi görmedi. milletin bi si....kulağının arkası kalmıştı. onuda yaptırmadılar. bittiğine hiç üzülmedim......
zaten eski kapanyaları biraz degiştirip yeniden başlatıyo.....zaten böyle kapnyaların tuturmaması normal...
en güzeli modül olayı gerisi hikaye sadece lig tv için modül alabilirim ama uygun bir fiyata tabikiii
benim cihazım var ve hiçbir kanalını da merak etmiyorum desem yeri var.benim tek istediğim lig tv sadece bunu yapsan yani modül satsan bu sefer cihazı olana da olmayana da hitap edeceksin ve yetiştiremezsin belki de satmaya tabiki uygun fiyat politikası ile.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri