evet arkadaþlar 5 nisanda baslayan kampanaya fazla ilgi göremedýgý için bitmiþtir.eski paket ve kampanyalar ile devam edilecek.duyrulur...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
evet arkadaþlar 5 nisanda baslayan kampanaya fazla ilgi göremedýgý için bitmiþtir.eski paket ve kampanyalar ile devam edilecek.duyrulur...
sn ustalar sona ermesi iyi olmuþ zaten iyi bir kampanya degildi sebebi
1-cihaz satýyorlar
2-canak satýyorlar
3-kurulumdan para alýyorlar
4-geiye ne kalýyor
oysaki
1-herkesin yüzde 80-90 da uydu teþkilatý ve modül vardýr
2-herkes aparatla 1 çanakdan 3-4 uydu yayýný alýyor bu sistemde var
3-bunu için digitürk sadece bu tür kampanya ile kart satýþý yapsaydý büyük patlama olurdu onu için düzensiz bir kampanya idi bitmesi isabetli olmuþtur saygýlar
dalga geçiyorlar milletle
ewet balde arkadaþýmýzýn dedikleri çok doðru...mecburen bitti. çünkü kimseden ilgi görmedi. milletin bi si....kulaðýnýn arkasý kalmýþtý. onuda yaptýrmadýlar. bittiðine hiç üzülmedim......
zaten eski kapanyalarý biraz degiþtirip yeniden baþlatýyo.....zaten böyle kapnyalarýn tuturmamasý normal...
en güzeli modül olayý gerisi hikaye sadece lig tv için modül alabilirim ama uygun bir fiyata tabikiii
benim cihazým var ve hiçbir kanalýný da merak etmiyorum desem yeri var.benim tek istediðim lig tv sadece bunu yapsan yani modül satsan bu sefer cihazý olana da olmayana da hitap edeceksin ve yetiþtiremezsin belki de satmaya tabiki uygun fiyat politikasý ile.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri