Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: moderatör olmak için gerekenler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biri sizi gözetliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Seferihisarlı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam şakamı bu yaw.... Bir adet 15m2 oda,odaya yakın bir tuvalet ve her an çay demlemeye ve aperatif gıdalar hazırlamaya müsait mutfak,
    benim odam oyle tuvalet banyo yan yana özel yapım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim odam oyle tuvalet banyo yan yana özel yapım
    haahaa ben banyoda kullanıyom bilgisayarı. sen neden bahsediyon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seni co_admin yapmak lazım valla abi tuvallete kullanan adami s_mod oda kullananını modalatör internet cafede kullanıda vip yapmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meraklıları başvursun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YOK YOK O KADAR ZOR DEĞİL yanlız bizim forumda farklı bir uygulama yapıyoruz CABBARİ ustamın malum yılanlara ilgisi fazla o yüzden adayları yılan ve akrepler dolu bir odada 1 saat kapalı tutuyor o kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    YOK YOK O KADAR ZOR DEĞİL yanlız bizim forumda farklı bir uygulama yapıyoruz CABBARİ ustamın malum yılanlara ilgisi fazla o yüzden adayları yılan ve akrepler dolu bir odada 1 saat kapalı tutuyor o kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta önce co-admin 'liğin hayırlı uğurlu olsun....diğer yandan eğer yukarıda dediğin şart gerekliyse bir iki aya kalmadan bende co-admin oldum demektir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta önce co-admin 'liğin hayırlı uğurlu olsun....diğer yandan eğer yukarıda dediğin şart gerekliyse bir iki aya kalmadan bende co-admin oldum demektir....

teşekkürler ustam.. co adminlik için farklı uygulama yapıyo kobra yılanları dolu bir varilin içinde iki gün kalmak gerekiyo
    bak ben iki gündür varildeydim heryerim ağrıyo zaten yılanlar çok soktu ama napalım görev için katlandık yani

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri