Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: moderatör olmak için gerekenler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende co-admin olmak istiyorum işte son model bilgisayarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maaş ne kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    maaş ne kadar
    askeri üçret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    maaş ne kadar

moderatör olmak için admine vereceğin maaaş mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler ustam.. co adminlik için farklı uygulama yapıyo kobra yılanları dolu bir varilin içinde iki gün kalmak gerekiyo
    bak ben iki gündür varildeydim heryerim ağrıyo zaten yılanlar çok soktu ama napalım görev için katlandık yani
    ohooooo....bende bişey var zannetmiştim...valla usta benle aynı varilde kalacak olan kobralar düşünsün...benim için hava hoş....Serkan Yılmaz tamam derse oldu bu iş....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    askeri üçret
    asker mi yoksa asgari mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asker mi yoksa asgari mi
    farketmez mod olan kişilere özel bir konu (hallederiz)senin evraklarin tam demi :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    farketmez mod olan kişilere özel bir konu (hallederiz)senin evraklarin tam demi :45:
    tamamdır herhalde

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri