Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tako 2000 den açıklama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah acil şifalar versin.Bende 15 gün içerisinde 9 eylül üniversitesinde dizimden ameliyat olacam.Doktordan haber bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrar gecmiş olsun abi tekrar sanayiye gelirsem dükkana gelicem sağlık olsun abi herşey düzelir ama sağlık düzelmez.kendine iyi bak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun abiciğim allah şifa versin dualarımız seninle allaha emanet ol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustad gecmıs olsun bense bahar grıbıne kapıldım cok zor atlattım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnşallah kısa zamanda iyileşirsiniz tako usta
    Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş olsun dileklerimle,Allah tan acil şifalar..
    Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tako usta geçmiş olsun
    Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş olsun tako usta, şifalar dilerim
    Alıntı savaş17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tako 2000 abi geçmiş olsun allah acıl şifalar versin
    Alıntı coscos1222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gecmiş olsun abi acil şifalar diliyorum. burayı merak etmesen abi
    Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gecmiş olsun abi en kısa zamanda saglıgına kavuşursun umarım....
    Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçmiş olsun ustam en kısa zamanda sağlığına kavuşup tekrar aramızda olman dileğiyle ALLAH acil şifalar versin
    Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçmiş olsun
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah acil şifalar versin.Bende 15 gün içerisinde 9 eylül üniversitesinde dizimden ameliyat olacam.Doktordan haber bekliyorum.
    Alıntı ceng Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tekrar gecmiş olsun abi tekrar sanayiye gelirsem dükkana gelicem sağlık olsun abi herşey düzelir ama sağlık düzelmez.kendine iyi bak.
    Alıntı pumapuma Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçmiş olsun abiciğim allah şifa versin dualarımız seninle allaha emanet ol
    Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustad gecmıs olsun bense bahar grıbıne kapıldım cok zor atlattım.
    Hepinize teşekkür ediyorum,Allah hepinizden razı olsun.şu an ilaç tedavisi görüyorum.Rahatsızlıgım Kroner arter kalp damarlarında plaklanma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun en kısa zamanda en iii bir sağlığa dönmen ümidiyle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun tako usta inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun ustacığım. allah acil şifalar versin. sakıncası yoksa rahatsızlığın sebebi nedir?
    sigara kaynaklımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun
    yine yeniden bekleriz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri