REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Stream TPS Au Yazılımları Hakkında..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat 8400 12 c1 a5 kaon yükledim . Ama şu an ushuai açmıyor. Bilginiz varmı teşekkür ederim :49: ayrıca load yapınca rakamlar kayboluyor hiç bi rakam kalmıyor . . .!
    Stream yazılımlarda genel bi sorun var sunny yazılımını atmanızı tavsiye ederim..!

Yeni stream yazılımı en kısa zamanda eklenecektir..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bm-8300 ci 12.01.a5 auto kup ile yüklenecek..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tps

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Stream yazılımlarda genel bi sorun var sunny yazılımını atmanızı tavsiye ederim..!

Yeni stream yazılımı en kısa zamanda eklenecektir..!
    istersen diğerlerini de vereyim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pegasoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istersen diğerlerini de vereyim..
    Bu saate yazılım mı kalır?

Full seri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu saate yazılım mı kalır?

Full seri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sunny sayfasını kastettim.ay sonuna kadar heralde, birleştirelim o zaman sayfaları:45:
    Konu Pegasoft tarafından (01-05-2008 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik yazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart stream yazılım ci ve STA2 farkı nedir?

h/w 12.C1.A5 Sunny cihazımda Stream menü yüklü ancak yeni yazılım göremiyorum. BM-8400STA2_12[1].C1.A5_071116_EMU-5.8.192.rar adlı yazılımı farkettim bunu yükleyebilirmiyim.yazılım isimlerindeki ci ile STA2 farkı nedir cewaplarsanız şimdiden tşk ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALPASLAN_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    h/w 12.C1.A5 Sunny cihazımda Stream menü yüklü ancak yeni yazılım göremiyorum. BM-8400STA2_12[1].C1.A5_071116_EMU-5.8.192.rar adlı yazılımı farkettim bunu yükleyebilirmiyim.yazılım isimlerindeki ci ile STA2 farkı nedir cewaplarsanız şimdiden tşk ederim...
    O yazılımın versiyonu eskidir,Yeni yazılım burada..! Kup230 ile engineer modda yükleme yapınız..!!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istenirse olmaz diyebirşey yok tur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su anda bu kanalları ızleyen varmı lutfen cevap sunny 7011 stream yazılımım var onunla ızleyebılırmıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbaybo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    su anda bu kanalları ızleyen varmı lutfen cevap sunny 7011 stream yazılımım var onunla ızleyebılırmıyım
    Stream yazılımda ;

Tps Au Ok

Polsat - Digi Tv - Premiere Ok (Güncel ***leri Girilmeli)

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri