REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: D-Smart Hediye Filmi izleyemedim:(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart Hediye Filmi izleyemedim:(

19 Nisan 2008'de 35 yeni kurusa Milliyet gazetesi aldım.D-Smart Loca Kanalında "Sis ve Gece" filmini ucretsiz seyretmek icin.Filmin kodunu bosluk bırakıp hediye kodu ile 2850'ye gonderdim.ISleminiz basarı ile gerceklestirilmistir."Sis ve Gece" filmi Millliyet'in size hediyesidir.***ifli Seyirler mesajını aldım heyecanla 113.kanaldaki Loca 3 lanalını acıp bekledim fakat filmi seyredemedim.Bu servis engellenmistir uyarısı cıkıyordu.D-Smart sifreli kanallarının kalitesiz goruntusu,bolbol tekrarı yanında birde bu iyice sogudum D-Smart'danBakalım daha neler olacak.Birde uydu alıcısını cok pahalıya aldım.Canak anteni kuran servis tek canak anteni 130 Ytl'ye kurdu.Kazık yemisim.Birde alıcının icinden cıkan 20 hediye kontorude kullanamadım.KOntorunuz yoktur diyor Birde kumanda calısmıyor zaman zaman yani alıcıya sinyal gidiyor ısık yanıp sonuyo ama kumanda iptal.Alıcı takılıyo devamlı bu sorunlardan kurtulmak icin de fisten cıkartıyorum yada fabrika ayarlarına donduruyorum.Alıcı bozulcak boyle giderse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dsostum bu problemin için D smart müşteri hizmetleri ile görüşmedin mi?? yani mutlaka sorunun ile ilgilenecek ve gerekli yardımı yapacaklardır
    buraya ne kadar yazsanda biz sadece yorum yapabiliriz ama bu konuda faydamız olmaz sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yuh yani tek çanak 130 ytl olurmu hiç ya.Bu ne biçim anlayış hayret.Bunlarda Allah korkusuda kalmamış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydın dogan yılın vergı rekortmenı ama nasıl masum ınsanların paralarını boyle kasaya koydugu ıcın.saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri