19 Nisan 2008'de 35 yeni kurusa Milliyet gazetesi aldım.D-Smart Loca Kanalında "Sis ve Gece" filmini ucretsiz seyretmek icin.Filmin kodunu bosluk bırakıp hediye kodu ile 2850'ye gonderdim.ISleminiz basarı ile gerceklestirilmistir."Sis ve Gece" filmi Millliyet'in size hediyesidir.***ifli Seyirler mesajını aldım heyecanla 113.kanaldaki Loca 3 lanalını acıp bekledim fakat filmi seyredemedim.Bu servis engellenmistir uyarısı cıkıyordu.D-Smart sifreli kanallarının kalitesiz goruntusu,bolbol tekrarı yanında birde bu iyice sogudum D-Smart'danBakalım daha neler olacak.Birde uydu alıcısını cok pahalıya aldım.Canak anteni kuran servis tek canak anteni 130 Ytl'ye kurdu.Kazık yemisim.Birde alıcının icinden cıkan 20 hediye kontorude kullanamadım.KOntorunuz yoktur diyor
Birde kumanda calısmıyor zaman zaman yani alıcıya sinyal gidiyor ısık yanıp sonuyo ama kumanda iptal.Alıcı takılıyo devamlı bu sorunlardan kurtulmak icin de fisten cıkartıyorum yada fabrika ayarlarına donduruyorum.Alıcı bozulcak boyle giderse
![]()
Yer imleri