Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 30700 mx sct paketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 30700 mx sct paketi

ustalar şu saat itibarı ile gömülü modulün açtığı 3 kanal açmıyor süresinin dolmasına daha 9 ay var 2 yıllık diye almıştım sadece bendemi problem yoksa başka kullananlarda da varmı aynı problem ???:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yokmu hiç ? kimse cevap vermemiş sadece benmi kullanıyorum yoksa bu modeli sct-premium-super dream kanalları gitti modülün açmış oldugu başka giden varmı benim cihazdamı problem bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demekki sadece siz kullanıyorsunuz.O model fazla tutulmadı Goldmaster serisinde
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elmest007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yokmu hiç ? kimse cevap vermemiş sadece benmi kullanıyorum yoksa bu modeli sct-premium-super dream kanalları gitti modülün açmış oldugu başka giden varmı benim cihazdamı problem bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....
    kul yaptığı hatalerı yaşar sizin adınıza üzgünüm
    bir çok maduru ver gm jükiten serisinin malesef
    sized binlerce madurdan birisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fly Cam ModÜlÜnde OlduĞu Gİbİ Mİ ArkadaŞim.fly Cam Hakkinda Bİlgİsİ Olan Varmi Acaba TŞk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de aynı sorun, goldmaster artık bitmiştir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogrudur gotmastır bitmiştir benim oglumdada 30700 var iki senedir yazılım yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim de gitti arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim mx açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GM'nin ruhuna el fatiha arkadaşlar. Başka diyecek söz bulamıyorum. Bende GM 11400 cimi verdim kızımada kurtuldum. O tek çanak kullandığı için işini görür. Bende terfi ettim uydudan güncellemeli bir alıcıya. Allah sizleri de.
    Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri