Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 11300 CI yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 11300 CI yardım

:45: bende 11300 ci var ve yaklasık 2 hafta once 11300-CI yazılım herhalde orjinal yazılım onu yukledim k e yleri giriyorum yine açılmıyor provident 6 haneli index 2haneli lütfen yardım
    ikincisi ben aciko hakkında bilgi almak istiyordum.Cihazımı aciko hale getirebilir miyim?
    Konu komandogokhan tarafından (21-04-2008 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki hangi kanallar acılmıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

butun hepsini ne inxtc tv yi ne multileri ne polsatları ozellikle de ntv spor ve fox u açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı komandogokhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    butun hepsini ne inxtc tv yi ne multileri ne polsatları ozellikle de ntv spor ve fox u açmıyor
    Polsatları açması için nisan 2006da cıkan yazılımı atman lazım.Ayrıca polsat ve fox tv yi izlersin ancak.Onun dısında hiç bir kanal bu seride açmaz arkadaşım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki 11300 cı chazı için gerekli yazılımı bana verebelir misiniz ikincisi yazılım yuklediğim zaman fabrika ayarlarına doner mi?(Ntv Yi açmaz mı yine)
    Sizi de yorduk ama kusura bakmayın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı komandogokhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki 11300 cı chazı için gerekli yazılımı bana verebelir misiniz ikincisi yazılım yuklediğim zaman fabrika ayarlarına doner mi?(Ntv Yi açmaz mı yine)
    Sizi de yorduk ama kusura bakmayın...
    Yazılım burada var. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Fabrika ayarına dönebilir.Bu yazılım atarsan ntv yi açar biss bölümüne kodu eklemen yeterli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son birşey daha soylemek istiyorum yazılım yuklendikten sonra cihaz bilgisinden son yukle 04-04-06 yazıyodu şimdi kaç olması lazım ikincisi ayıp olcak ama a d u l t içerikli hçbir kanalı çözmez mi k e y girsem dahi bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son birşey daha soylemek istiyorum yazılım yuklendikten sonra cihaz bilgisinden son yukle 04-04-06 yazıyodu şimdi kaç olması lazım ikincisi ayıp olcak ama a d u l t içerikli hçbir kanalı çözmez mi k e y girsem dahi bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler
    04.04.2006 olacak aynı yazıldıgı gibi.a dult olarak malesef izleyemezsiniz.Sirius uydusu var orayı cevirin acikonun 5225 yazılımını atın ancak öyle izlersiniz. bu cihazlar artık yazılımsız kaldı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirius hotbird gibi bir uydu türü mü onu kendim ayarlayabilir miyim ve aciko 5225 i yuklediğimde cihazda nasıl bir değişme olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş SİRİUS'ta bir uydu. Bu uyduyu ayarlayabilmen için antenin yanına alıcını ve ufak bir tvyi çıkarman gerekir. Alıcında kayıtlı olan bu uyduyu ve kanallarını listene al. Formumuzun uydu bölümünden bu uydunun en güçlü frekansını alabilirsin. Bunları ayarladıktan sonra eğer HOT BİRD çanağını çevireceksen bu uydunun yerini yere işaretle. Çanağıyın arkasından vidaları gevşet ve öne doğru biraz eğ. Ve batıya doğru yavaş yavaş çevir. İlk bulacağın uydu sanırım TELSTAR12 uydusu olacak. Ondanda çok batıya doğru yavaşça çevir. Gözünde alıcındaki sinyalmetrede olsun. Ayarladığın frekansa sinyal gelince çanağını sabitle ve ince ayarlarını yap. Tüm bunları ben yapamam diyorsan çağır bir tvci arkadaşı, sana on dakikada ayarlar.
    Aciko 5225 sky yazılımını yüklediğinde alıcıyın menü rengi kırmızıdan hoş bir mavi-yeşil karışımı bir renge dönüşür. Bu yazılımın kullanımıda kolaydır. Konuyla ilgili Aciko bölümünü ve GM11000-20000-30000 serileri bölümlerine göz atabilirsin. Kolay gelsin.
    Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri