ne mutlu tok yatıp eve bakabilene !.......hele hele bu zamanda........
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
ne mutlu tok yatıp eve bakabilene !.......hele hele bu zamanda........
LEBEN ?
emekli maaşıyla nekadar geçinilirse bende o kadar geçiniyorum,pardon geçindirilmeye mecbur bırakılıyorum.saygılar
Bu günümüz şartlarında emekli olup, geçinmek çok zor ama; Allah'a çok şükür idare ediyoruz...
bende bekar olduğum için suanda problem yok ama evli olanlar için zor
ben bir tv tamircisiyim,bu ülkede asgari ücret 480 ytl civarında yani en az ücret kimsede bununla geçinemiyor zaten,oysa esnafın durumu çok daha vahim şimdi tv niz arızalandı ve yaptırcaksınız,usta 20 ytl işçilik istiyor 20 de masraf eşittir 40 ytl: yook kalsın usta sen topla tv yi ver zaten yenisi kaç para ki? ee şimdi soruyorum ben asgari ücret kazanabilmek için ayda kaç tv tamir edeceğim ve ne kadar işçilik isteyeceğim kaç kişinin her yıl tv si arızalanır?bunlardan kaçı mutlaka tamir ettirir?ev kira dükkan kira muhasebe dernek vergi elektrik su tlfn.bunlar uzar gider ben bu ankete katılmam bile..bırakın geçinmeyi esnaf aç aç....
ALLAH 'a şükür geçinip gidiyoruz ama şartlar gerçekten çok ağır ve insanı çok fazla zorluyor özellikle tek maaş giren evlerde yaşam şartları o kadar zor oluyor ki ALLAH hepimizn yardımcısı olsun inşallah
şu an iyi geçinebiliyorum geçinemeyenlere allah kolaylık versin
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
Bekar olduğum için sorun yok.Evliler için zor olsa gerek Allah yardımcıları olsun
Arakadaşlar merhaba yenı uyeyim bende xcruiser xdsr 300 var yazılımınıda ındırdım ama nasıl atılıyor bana yardımcı olursanız sevınırım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri