REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Aldıgınız Ucretle Geçinebiliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
266. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

74 27.82%
  • Hayır

192 72.18%
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Aldıgınız Ucretle Geçinebiliyormusunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçinmek zor. 2 maaşlı aileyiz servisler çocukların dershaneleri harçlıkları derken muhtaç değiliz ama ömür geçiyor ve biz kötü günnler için hiç bişey artıramıyoruz. toplu bir ihtiyacımız olsa bankaydı faizdi ancak öyle çözebiliriz.
    Allah herkese yardım etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar emeklileride düşünün, ben şahsen ayın sonunu zor getiriyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok şükür karnımız doyuyor ,maaş dersen ancak 30 dakika duruyor cebimde yinede şükürler olsun bide olmasaydı
    Next amigo & Sungate wipstar hd plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aldıgım maasla gecinebiliyorum bizler nankoruz biraz hayat insanı degiştirir aldıgınız ucretin 2,3,5,10 katınıda alsanız daha fazlasını istersiniz harcamalarınızda ona gore artacaktır ve yine yetmiyor diyeceksiniz kanaat etmrk lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asker69 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arakadaşlar merhaba yenı uyeyim bende xcruiser xdsr 300 var yazılımınıda ındırdım ama nasıl atılıyor bana yardımcı olursanız sevınırım.

millet ekmek derdinde sen uyduya yazilim pesinde konuyla ilgili yere konu acman gerekiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allaha çok şükür emekli maaşı ile nasıl geçinebiliriz afrikalılara dönmemek için idare etmeye çalışıyoruz yaş 58 damlarda çanak çömlekle uğraşıyoruz
    Konu alksoft tarafından (23-04-2008 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allaha sukur rızkımızı alıyoruz gecınıyoruz.allah ıhtıyacı olanlara yardımcı olsun.yar ve yarınlarınız olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün mesajları okudum ve genelede izlenim şu:"şartlar çok ağır ama yine de herkes haline şükür ediyor"inşallah mevlam en kısa zamanda ülkemiz üzerinde ki şu kara bulutları kaldırırda köylü esnaf emekli hepimiz aydınlık günlere kavuşuruz ve belimiz büken şu ağır hayat şartlarından kurtuluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogru soyluyorsun hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimiz Kapanmıştır.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri