Bu günümüz þartlarýnda emekli olup, geçinmek çok zor ama; Allah'a çok þükür idare ediyoruz...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Bu günümüz þartlarýnda emekli olup, geçinmek çok zor ama; Allah'a çok þükür idare ediyoruz...
bende bekar olduðum için suanda problem yok ama evli olanlar için zor
ben bir tv tamircisiyim,bu ülkede asgari ücret 480 ytl civarýnda yani en az ücret kimsede bununla geçinemiyor zaten,oysa esnafýn durumu çok daha vahim þimdi tv niz arýzalandý ve yaptýrcaksýnýz,usta 20 ytl iþçilik istiyor 20 de masraf eþittir 40 ytl: yook kalsýn usta sen topla tv yi ver zaten yenisi kaç para ki? ee þimdi soruyorum ben asgari ücret kazanabilmek için ayda kaç tv tamir edeceðim ve ne kadar iþçilik isteyeceðim kaç kiþinin her yýl tv si arýzalanýr?bunlardan kaçý mutlaka tamir ettirir?ev kira dükkan kira muhasebe dernek vergi elektrik su tlfn.bunlar uzar gider ben bu ankete katýlmam bile..býrakýn geçinmeyi esnaf aç aç....
ALLAH 'a þükür geçinip gidiyoruz ama þartlar gerçekten çok aðýr ve insaný çok fazla zorluyor özellikle tek maaþ giren evlerde yaþam þartlarý o kadar zor oluyor ki ALLAH hepimizn yardýmcýsý olsun inþallah
þu an iyi geçinebiliyorum geçinemeyenlere allah kolaylýk versin
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüðünü göster
Bekar olduðum için sorun yok.Evliler için zor olsa gerek Allah yardýmcýlarý olsun
Arakadaþlar merhaba yený uyeyim bende xcruiser xdsr 300 var yazýlýmýnýda ýndýrdým ama nasýl atýlýyor bana yardýmcý olursanýz sevýnýrým.
Elhamdulillah Fevkalade Geciniyor Ayni Zamanda Parada Biriktiriyoruz.
Gecinemiyoruz Diyenler Ya ÞÜkÜr EtmeyÝ Bilmiyorlar Yada......
hayýr çünki ne zaman bu ülkede kanun ve düzen oturursa iþte o zaman herkes rahata kavuþur...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri