Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Aldýgýnýz Ucretle Geçinebiliyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
266. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

74 27.82%
  • Hayýr

192 72.18%
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Aldýgýnýz Ucretle Geçinebiliyormusunuz?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Geçinmek zor. 2 maaþlý aileyiz servisler çocuklarýn dershaneleri harçlýklarý derken muhtaç deðiliz ama ömür geçiyor ve biz kötü günnler için hiç biþey artýramýyoruz. toplu bir ihtiyacýmýz olsa bankaydý faizdi ancak öyle çözebiliriz.
    Allah herkese yardým etsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar emeklileride düþünün, ben þahsen ayýn sonunu zor getiriyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok þükür karnýmýz doyuyor ,maaþ dersen ancak 30 dakika duruyor cebimde yinede þükürler olsun bide olmasaydý
    Next amigo & Sungate wipstar hd plus

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende aldýgým maasla gecinebiliyorum bizler nankoruz biraz hayat insaný degiþtirir aldýgýnýz ucretin 2,3,5,10 katýnýda alsanýz daha fazlasýný istersiniz harcamalarýnýzda ona gore artacaktýr ve yine yetmiyor diyeceksiniz kanaat etmrk lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý asker69 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arakadaþlar merhaba yený uyeyim bende xcruiser xdsr 300 var yazýlýmýnýda ýndýrdým ama nasýl atýlýyor bana yardýmcý olursanýz sevýnýrým.

millet ekmek derdinde sen uyduya yazilim pesinde konuyla ilgili yere konu acman gerekiyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allaha çok þükür emekli maaþý ile nasýl geçinebiliriz afrikalýlara dönmemek için idare etmeye çalýþýyoruz yaþ 58 damlarda çanak çömlekle uðraþýyoruz
    Konu alksoft tarafýndan (23-04-2008 Saat 16:24 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: harf hatasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allaha sukur rýzkýmýzý alýyoruz gecýnýyoruz.allah ýhtýyacý olanlara yardýmcý olsun.yar ve yarýnlarýnýz olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bütün mesajlarý okudum ve genelede izlenim þu:"þartlar çok aðýr ama yine de herkes haline þükür ediyor"inþallah mevlam en kýsa zamanda ülkemiz üzerinde ki þu kara bulutlarý kaldýrýrda köylü esnaf emekli hepimiz aydýnlýk günlere kavuþuruz ve belimiz büken þu aðýr hayat þartlarýndan kurtuluruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dogru soyluyorsun hocam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anketimiz Kapanmýþtýr.

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri