Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Sunny GÜnlÜk Absat EdÝtlÝ Yazilimlari

Kullanýcý Bilgi Menüsü

engel mi var?

benim verdiðim dosya neden editlendi ?
    dostum engel olduðundan deðil ayný konu memedim tarafýndan verildiði için ve konular daðýlmamasý için ben birleþtirdim
    Konu HCakir tarafýndan (23-04-2008 Saat 23:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý doðan_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mrb hocam
    sizden bir ricam olacak ben de ora marka bir makine var.2005 yýlýnda emusuz sunny marka yazýlým yüklemiþtim.Þimdi bazý kanallar yok.yeni yazýlým atmak istiyotum yardýmcý olursanýz memnun olurum.Makinenin Özellikleri : Model AT 7010 DCIZ Ýnf : 10.05.21 CFCB SW :V.02.00.07 HW :V12.01.A5 Loader :V.2.1.9 v3 CA :2.2.5 þimdidern teþekkürler
    Sunny yazýlým desteðini kesti,o yüzden sizin cihazýnýza kaonteam yazýlýmý öneririm,þebeke arama aktifdir..sunny yazýlýmýný aratmaz,yazýlýmda tps yoktur..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kup230 ile engineer modda yüklenecektir,cihazda baþka bi yazýlým varsa önce kurukafa yükleyin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sunny yazýlým desteðini kesti,o yüzden sizin cihazýnýza kaonteam yazýlýmý öneririm,þebeke arama aktifdir..sunny yazýlýmýný aratmaz,yazýlýmda tps yoktur..

Kup230 ile engineer modda yüklenecektir,cihazda baþka bi yazýlým varsa önce kurukafa yükleyin..
    bak buraya verdiðim dosya editleniyor??? umuter

benim verdiðim dosya kke deðil buraya yönlendirdi umuter arkadaþýmýz?veya forum açýyor kapanýyor,sorun mu var yanlýþ anlama olmasýn

þimdi millet sorun yaþamýþ memedim arkadaþýn verdiði dosyada ben de link verdim ama editlendi,bunu düzeltelim ltf.sevgilerimle..
    Konu Pegasoft tarafýndan (23-04-2008 Saat 21:49 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekstra ilave

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=Pegasoft;302517]bak buraya verdiðim dosya editleniyor??? umuter[/QUO

slm kardeþ makinede þuan sunny emusuz yazýlým yüklü kuru kafayý nerden indirebilirim.teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pegasoft birincisi burasý chat odasý deðil her aklýna gelen kelime için ard arda mesaj yazma sadece yazdýðýn mesajlarý editle ilave yazacaklarýný yaz diðer konuya gelince yukarda açýklamasýný yaptým ve o konuda verdiðin linki burda da verdin zaten baþka bir sorunun var mý?? anlamadým konular hepsi birlikte gitsin diyorum anlatýyorum okumadan sürekli ayný þeyleri yazýyorsun!!!sadece 1 mesaj üstte var açýklamam tekrar oku!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hçakýr hocam slm
    kuru kafayý nerden indirebirim hürmetler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pegasoft birincisi burasý chat odasý deðil her aklýna gelen kelime için ard arda mesaj yazma sadece yazdýðýn mesajlarý editle ilave yazacaklarýný yaz diðer konuya gelince yukarda açýklamasýný yaptým ve o konuda verdiðin linki burda da verdin zaten baþka bir sorunun var mý?? anlamadým konular hepsi birlikte gitsin diyorum anlatýyorum okumadan sürekli ayný þeyleri yazýyorsun!!!sadece 1 mesaj üstte var açýklamam tekrar oku!!
    arkadaþým ilk kez bu forumda baþýma geliyor,yazdýðým mesaj forumda anýnda çýkmýyor sorun bu bence chat olayý için yanlýþ düþünüyorsun.amacým insanlara faydalý olabilmek,herþey gönlünüzce olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=doðan_18;302524]
    Alýntý Pegasoft Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bak buraya verdiðim dosya editleniyor??? umuter[/QUO

slm kardeþ makinede þuan sunny emusuz yazýlým yüklü kuru kafayý nerden indirebilirim.teþekkürler
    burdan makinende antivirus programý açýksa uyarý verebilir ama kaldýr ve yükle kolay gelsin
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðerli dostum çok teþekkürler ellerine saðlýk saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý doðan_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hçakýr hocam slm
    kuru kafayý nerden indirebirim hürmetler
    Buyur burada..

Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri