Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Sunny GÜnlÜk Absat EdÝtlÝ Yazilimlari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðerli dostum çok teþekkürler ellerine saðlýk saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

keþke imkan olsada yazýlýmlar haftalýk olsa...iki günde bir yazýlým atarsak cihazýn flash'ýný yemeyiz inþallah....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1. mesajdaki yazýlýmlar bin olarak deðil abs dosyasý olarak gözüküyor hal böyle oluncada kuplar görmüyor.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý darke Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1. mesajdaki yazýlýmlar bin olarak deðil abs dosyasý olarak gözüküyor hal böyle oluncada kuplar görmüyor.saygýlar
    Þimdi diðer makineden denedim evet winrar açmýyor ve acayip bi format olarak gördü entresan bi durum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dosyayý birlikte aç deyin ve gelen program listesinden winrar seçin ve OK.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

HCAKÝR usta absat auto yazýlýmýný þu þekilde denedim oldu.binupdate programý ile günlük verilen aes ***lerini yazýlma ekledim.sonra kaon au fixer programý ile de fixleyince oldu.çalýþtý yazýlým.absat paketi auto oldu.sizin program dediðiniz kaon au fixer adlý program olmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý firelove Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    HCAKÝR usta absat auto yazýlýmýný þu þekilde denedim oldu.binupdate programý ile günlük verilen aes ***lerini yazýlma ekledim.sonra kaon au fixer programý ile de fixleyince oldu.çalýþtý yazýlým.absat paketi auto oldu.sizin program dediðiniz kaon au fixer adlý program olmalý.
    Kaon au fixer a gerek yok zaten o program çalýþmýyor eski au sistemine göredir,sadece binupdate programýný kullanarak yaparsanýz daha saðlýklý çalýþýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kaon au fixer a gerek yok zaten o program çalýþmýyor eski au sistemine göredir,sadece binupdate programýný kullanarak yaparsanýz daha saðlýklý çalýþýr..
    eyvallah hcakir usta.biraz balýk tutmayý öðrenelim.gerçi bizim tuttuðumuz balýk balinanýn yanýnda küçük bir alabalýk ya da hamsi gibi kalýr da olsun hiç tutamamaktan daha iyidir...artýk viewler redlightler polsat paketi kýrýlmýþ durumda...sunny ya da stream yazýlýmlarý için niye sadece tps auto ile uðraþýlýr ki...mesela polsat paketi çok rahatlýkla auto yapýlabilir.***ler gerekli sadece..bizim þimdi absat için günlük yaptýðýmýz autoyu tps ler au iken bunu 15-20 saniyede uydudan yapýyordu..demekki bir günlük ***ler uydudan cihaza 15-20 saniyede yüklenebiliyor...tpsler için yapýlan bu yöntem kýrýlmýþ sistemlerin tamamý için yapýlabilir aslýnda...internetten paylaþýma bile gerek kalmaz...irdeto2 leri de siz editleseniz.buna gücümüz yetmiyor bizim.
    Konu firelove tarafýndan (24-04-2008 Saat 17:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý firelove Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eyvallah hcakir usta.biraz balýk tutmayý öðrenelim.irdeto2 leri de siz editleseniz.buna gücümüz yetmiyor bizim.
    irdeto2 leri istiyorsunuz ama dikkat edin o irdeto2 au olan cihazlar 4 mb bizimkiler ise 2.

Bu hususa dikkat çekmek istedim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    irdeto2 leri istiyorsunuz ama dikkat edin o irdeto2 au olan cihazlar 4 mb bizimkiler ise 2.

Bu hususa dikkat çekmek istedim..
    demekki flash yetmezliðinden au olamýyor.tps lere nasýl yetiyor 2 mb.

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri