Lincoln darbesi
Galatasaray’ın dün akşam yaptığı son çalışmada arka adalesinden sakatlandı. Kadrodan çıkarılmayan sambacının, oynamak istediği ve durumunun bugün belli olacağı açıklandı
Cim-Bom yılın derbisine sayılı saatler kala Cassio Lincoln şokuyla sarsıldı. Sarı-kırmızılı takım dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerken, Brezilyalı futbolcunun çalışmanın son bölümünde arka adalesinden sakatlanması herkesi şoke etti.
Arka adalesindeki eski sakatlığı nüksedince, yönetim kurulu üyelerinin de izlediği idmanı terk etmek zorunda kalan yıldız futbolcunun hemen tedavi altına alındığı açıklandı. Sabırsızlıkla beklediği derbi maçta mutlaka oynamak isteyen Lincoln’ün durumunun bugün yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı vurgulandı. Maça yetişememesi halinde Brezilyalı futbolcunun oyun kurucu görevini genç yıldız Arda Turan üstlenecek.
Lincoln’e üzülen Galatasaray’da Ümit Karan ise tedavisinin ardından takımla birlikte çalıştı. Arka adalesi ve dizindeki ağrıları büyük ölçüde geçen tecrübeli golcünün bugün bir kez daha kontrolden geçirileceği bildirildi. Teknik heyetin, Ümit Karan’ın sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle tek forvet olarak Nonda’ya ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yer imleri