Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Yumatu IQ Güncel Orjinal Ve Clone yazýlýmlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ellrýnýze saglýk sagol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yau burada neden plus larla ilgili yazýlýmlar yok ilgili arkadaþlara duyurulur baþka stelerden almak istemiyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sro071 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yau burada neden plus larla ilgili yazýlýmlar yok ilgili arkadaþlara duyurulur baþka stelerden almak istemiyoruz
    Sýrf yazýlým için burada bulunuyorsanýz zaten forum amacý dýþýnda hareket etmiþ oluyorsunuz burasý bilgi ve paylaþým forumudur..

Baþka sitelerde varsa siz paylaþacaksýnýz tabi bu sizin forumculuk anlayýþýna baðlýdýr,burada hiç bi þekilde zorlama yapýlamaz.Arkadaþýmýzýn bu yazýlýmdan haberi olmayabilir.

Piyasada yazýlým falan yoksa, sizin demek istediðiniz yazýlýmlarý verin yoksa baþka yere gideriz,o halde yolunuz açýk olsun..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dogru

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sýrf yazýlým için burada bulunuyorsanýz zaten forum amacý dýþýnda hareket etmiþ oluyorsunuz burasý bilgi ve paylaþým forumudur..

Baþka sitelerde varsa siz paylaþacaksýnýz tabi bu sizin forumculuk anlayýþýna baðlýdýr,burada hiç bi þekilde zorlama yapýlamaz.Arkadaþýmýzýn bu yazýlýmdan haberi olmayabilir.

Piyasada yazýlým falan yoksa, sizin demek istediðiniz yazýlýmlarý verin yoksa baþka yere gideriz,o halde yolunuz açýk olsun..!
    teþekkür ederim arkadaþým sana katýlýyorum

5. 14-05-2008, 19:36

6. 19-05-2008, 20:08

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tps ler yok arkadaþým açmýyor bende bugün deneyen var mý???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý þalðam Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tps ler yok arkadaþým açmýyor bende bugün deneyen var mý???

Yazýlýmlar 1. mseajda güncellenmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yükledim

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlýmlar 1. mseajda güncellenmiþtir.
    arkadaþým denedim aç mýyor neden acaba tps ler?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý þalðam Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým denedim aç mýyor neden acaba tps ler?

hangi yazlýmý yüklediniz, belirtirseniz bir inceleyeyim

Sayfa 6/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri