REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Bu lastikler hakkinda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old Bu lastikler hakkinda?

Merhaba arabam icin 4 tane yeni lastik almam icap edicek arastirma yaptiktan sonra su markaya karar verdim (tabiki daha iyisi var ama fiyat ve kalite karsilastirisak fena gozukmuyor).Acaba aranizda tu marka ve tip lastik kullanan oldumu.Yorumlariniz lutfen
    Marka TOYO PROXES S/T
    Ebat 255/45/18 99V
    Araba BMW X3 167Hp
    Simdiden tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla marka olarak hiç duymadım bilmiyorum ama özellikle arabanın yürüyen aksamı konusunda özellikle lastikler konusunda asla değişik markalara yönelme taraftarı olmam çünkü bütün hayatınız o dört lastiğin kalitesine bağlı olabilir .
    bu markaya kötü demiyorum almayında demem ama yine de belli tanınmış markalardan şaşmayın derim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla marka olarak hiç duymadım bilmiyorum ama özellikle arabanın yürüyen aksamı konusunda özellikle lastikler konusunda asla değişik markalara yönelme taraftarı olmam çünkü bütün hayatınız o dört lastiğin kalitesine bağlı olabilir .
    bu markaya kötü demiyorum almayında demem ama yine de belli tanınmış markalardan şaşmayın derim kolay gelsin
    Dusunceleriniz icin tesekurler lastiklerin kalitesini Alman otomobil kontrol burosu olan ADAC tarafindan iyi bir lastik diye geciyor kar ustunde hariç ben belki kullanipta tecrubesi olan sahis varmi diye yazdim.Merak ettigim nokta lastigin zeminde ses seviyesi ve esnekligi.Yinede tesekur ederim selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

brıstone yada mıchel benım tarzım.dah sert ve saglamlık acısından goodyear ı tercıh ederdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TOYO PROXES TPT

Çok Sessiz Uzun Yol Performansı
    Yeni tasarlanmış tek yönlü sırt deseni rahat sürüş özelliği sunar ve özellikle normal uzun yol lastiklerine kıyasla lastik sesini çok etkili bir şekilde azaltır. Lastiğin sırtına 5li değişken desen blokları uygulanmış ve bu sayede alt desen sesi en düşük seviyeye kadar indirilmiştir.

Ayrıca sırt deseninin geliştirilmesinin tasarım aşamasında dahi Toyo'nun eşsiz desen sesi analizi bilgisayar simulasyon programından yaralanılmıştır. Proxes TPT'nin sessiz sürüş performansı işte bu tür farklı tasarım metotlarının birleştirilerek kullanılması sonucunda gerçekleştirilmiştir.

Süper Su Boşaltma Performansı Oluk düzeni ve açısı optimize edilmiş tek yönlü sırt deseni süper su boşaltma performansı sağlar. Yeni geliştirilmiş bilgisayar simulasyon sisteminden yararlanılarak sırt modeli belirlenmiş ve lastiğin yerle temas noktasındaki su akışı düzenlenmiştir. Kullanılan tasarım ve üretim teknolojileri sayesinde sürücüler için çok tehlikeli olan ıslak yollarda kızaklama (hydro-planning) olasılığı azaltılmıştır.

not:yazı alıntıdır.
    denilmiş ama yanakları zayıf olan bir lastik

Seçkin Yüksek performans lastikler serisinin en yenisi olan Toyo PROXES S/T sürekli çoğalmakta olan spor kamyonet/minibüs pazarı için tasarlanmıştır.

TIRE SIZE
    Lastik Ebatı
    LOAD INDEX
    SPEED SYMBOL
    Yük İndeksi&hız Sembolü
    TYPE
    Tip
    SIDE WALL
    Yanak

Black
    siyah
    P295/50R15 105H TL *
    P275/60R15 107H TL *
    295/45R18 108V TL
    295/45R20 Reinforced 114V TL *
    265/50R20 Reinforced 112V TL *
    305/50R20 Reinforced 120V TL *
    255/55R18 Reinforced 109V TL *
    275/60R16 109V TL
    255/60R17 Reinforced 110V TL *
    275/60R17 111V TL *
    285/60R17 114V TL *
    285/60R18 116V TL *

Ayrıca Bakınız:
    [Binek]

300- Anayol
    310- Anayol
    330- Anayol
    600 HT- Dört mevsim
    600+4- Dört Mevsim
    600-F1- Anayol
    600-F3- Anayol
    600-F4- Anayol
    600-F5- Anayol
    600-F6- Anayol
    600-F8- Anayol
    800 ULTRA- Dört Mevsim
    CLEANPROXES E10- Anayol
    OBSERVE G02- Kar
    OBSERVE GARIT-HT- Kar
    OBSERVE GP4- Kar
    PROXES F08- Highway
    PROXES F1S- Sürat
    PROXES FZ4- Dört Mevsim
    PROXES H4- Dört Mevsim
    PROXES S/T- Anayol
    PROXES T1 Plus- Highway
    PROXES T1-S- Highway
    PROXES TPT- Dört Mevsim
    PROXES U1- Highway
    ROADPRO R610- Anayol
    SNOWPROX S930- Kar
    SNOWPROX S940- Kar
    SNOWPROX S950- Kar
    VARIO -V1- Dört Mevsim
    Toyo Proxes 4, yeni nesil 4 mevsim ultra yüksek performans radyal modelimiz, modern sırt ve yanak deseni ile 4 mevsim kullanılan performans lastiklerine artan talebi en güzel biçimde karşılamaktadır. 35-40-45-50 ve 55 serilerini kapsayan Proxes4, V ve W hız gruplarında üretilmekte ve orijinal jant ebadını büyütmek isteyen günümüz modern salon ve spor araba sürücülerine geniş seçenekler sunmakta. Mükemmel ıslak ve kuru zemin performansına ulaşabilmek için, Toyo'nun yeni geliştirilmiş lastik tasarım teknolojisi T-Mode, Proxes 4'ün üretiminde başarı ile tatbik edilmiştir.

Özellikleri ve Avantajları:

Arttırılmış kuru zemin performansı Optimum omuz ve bağlantı blok dağılımı ve kavisli yekpare merkez bloğu mükemmel viraj performansı sunarken kuru ve düz yollarda dengeyi korur
    Mükemmel ıslak zemin performansı Özel "W" şeklinde desen tasarımı, yönlü oiuklarıyla ıslak yollarda su tahliyesini arttırırken, çok özel kauçuk karışımı sıkı kavrama sağlar ve sonuç: lastik ömründen ödün vermeyen mükemmel bir ıslak zemin performansı
    Sessiz kullanım 5'li değişken frekanslı omuz blokları ve optimum yiv dağılımı, ses oluşmasını engellerken, sessiz ve konforlu sürüşe katkıda bulunur.

genel anlamda araştırmalarıma göre memnun kullananlar fakat yanakları zayıf diye uyarıda bulunuyorlar görüntü olarakta güzel bir lastik yardımcı olabilmişimdir inşallah!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

sayin Coemar fazlalikla yardimci oldunuz tesekkur ederim yanlari zayip olmasi benim icin muhim degil benim cekindigim ses idi.Yarin gidip taktiriyorum tekrar tesekkurler:45: saglicakla kalin selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim hayırlı olsun şimdiden saygılar.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri