REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Bu lastikler hakkinda?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla marka olarak hiç duymadım bilmiyorum ama özellikle arabanın yürüyen aksamı konusunda özellikle lastikler konusunda asla değişik markalara yönelme taraftarı olmam çünkü bütün hayatınız o dört lastiğin kalitesine bağlı olabilir .
    bu markaya kötü demiyorum almayında demem ama yine de belli tanınmış markalardan şaşmayın derim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla marka olarak hiç duymadım bilmiyorum ama özellikle arabanın yürüyen aksamı konusunda özellikle lastikler konusunda asla değişik markalara yönelme taraftarı olmam çünkü bütün hayatınız o dört lastiğin kalitesine bağlı olabilir .
    bu markaya kötü demiyorum almayında demem ama yine de belli tanınmış markalardan şaşmayın derim kolay gelsin
    Dusunceleriniz icin tesekurler lastiklerin kalitesini Alman otomobil kontrol burosu olan ADAC tarafindan iyi bir lastik diye geciyor kar ustunde hariç ben belki kullanipta tecrubesi olan sahis varmi diye yazdim.Merak ettigim nokta lastigin zeminde ses seviyesi ve esnekligi.Yinede tesekur ederim selamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri