Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 21/31 İlkİlk ... 1112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon
303 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: Kaon Sunny Polsat Digi Tv Soft Cam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler kuçer 06 süpersatın süperi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık şuan aktiv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm.birkaç sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim. bu dosyaları cihaza yüklemek için önceden yapmamız gereken başka bişey var mı acaba (kuru kafa falan)?
    bir de KKE+ programı nasıl kullanılır?
    tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kucer06 usta bende sunny 12 01 a5 makine var ama bir türlü digi tv açtıramadım burdaki softcamı yüklediğim halde ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazınızın üzerindeki yazılım desteklemiyor olabilir.Yazılımı değiştirmeyi denedinizmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu en son verilen günlük yazılım attım kaon stream ve sunny denedim ama nafile hangi yazılımı atmam gerikir acaba 12 01 a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bu en son verilen günlük yazılım attım kaon stream ve sunny denedim ama nafile hangi yazılımı atmam gerikir acaba 12 01 a5
    arkadaşım günlük verilen editli yazılımlar 1,99 versiyondan önceki yazılımlara editleniyor ve bu yazılımlarda digi tv desteği yoktur..verdiğim linkteki yazılımı indirip yüklerseniz ve güncel softcam yüklerseniz açacaktır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım günlük verilen editli yazılımlar 1,99 versiyondan önceki yazılımlara editleniyor ve bu yazılımlarda digi tv desteği yoktur..verdiğim linkteki yazılımı indirip yüklerseniz ve güncel softcam yüklerseniz açacaktır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkür ederim arkadaş sayende akşam mıç seyrettim ama ne yazıkki sonuç kötü neyse allah ne muradın varsa versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkür ederim arkadaş sayende akşam mıç seyrettim ama ne yazıkki sonuç kötü neyse allah ne muradın varsa versin
    evet sonuç gerçekten çok kötü oldu bir bükreşi geçemedik.neyse sonuçta sen digi tv açmışsın güle güle seyret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açması lazım bir şeyi eksik yapıyor olmalısın.Böyle girilecek
    Nagravizyon
    2111 10 8E31EFBDD2D876A5 ;DigiTV
    2111 11 947ABB07B6E813F5 ;DigiTV

Sayfa 21/31 İlkİlk ... 1112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri