Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/31 İlkİlk 12345678910111213141530 ... SonSon
303 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kaon Sunny Polsat Digi Tv Soft Cam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Polsatlar için soft cam birinci mesajda cihazın için stream yazılım verdiğim adreste.Yanlız bu yazılımı atmadan önce kuru kafa atacaksın ve kanal listeni yedekliyeceksin çünkü stream yazılımda auto kanal arama akif değildir hemco extrem stream kanal editörü ile yedekliyebilirsin.Aslında bilen birine yaptırırsan iyi olur ilk defa yapacaksan zorlanırsın.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad dediğiniz yerdeki yazılımı atmadan önce yüklü olan Model :Kaon Team
    İnfo :FF.FF.FF-FFF
    SW :V03.00.00
    HW :VFF.00.FF
    Loader. V2.1.9 Kuru kafa yüklü dediğinizi attım şimdi ise
    Model:BM-8300 CI ,İnfo:10.02.20 D532 ,SW:V0A.00.02 ,HW:V12.01.A5 Loader:V02.01.09 , C.A :2.2.3 oldu ama türksat ta 57 kanal,hirtbörtte ise 750 kanal oldu sanırım bir yerde sorun ustadım yardımcı olabilrmisin.Başınızı ağrıttığım için şimdiden özür dilerim.Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı doğan_18 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad dediğiniz yerdeki yazılımı atmadan önce yüklü olan Model :Kaon Team
    İnfo :FF.FF.FF-FFF
    SW :V03.00.00
    HW :VFF.00.FF
    Loader. V2.1.9 Kuru kafa yüklü dediğinizi attım şimdi ise
    Model:BM-8300 CI ,İnfo:10.02.20 D532 ,SW:V0A.00.02 ,HW:V12.01.A5 Loader:V02.01.09 , C.A :2.2.3 oldu ama türksat ta 57 kanal,hirtbörtte ise 750 kanal oldu sanırım bir yerde sorun ustadım yardımcı olabilrmisin.Başınızı ağrıttığım için şimdiden özür dilerim.Teşekkürler
    Selam

Kucer usta sizi bu konuda uyarmıs kanal listesinin yedeğini alın diye herhalde siz o bölümü atladınız..

Stream Channel editorle kanal listesi atabilirsiniz..

Stream Channel Editor için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanal Listeleri için Buraya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanal Listesi Yükleme - Cihazdan Kanal Listesi Alma resimli anlatım için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sğl usta
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yazımda belirtmiştim önce kurukafayı atacaksın sonra yazılımı atacaksın.Yazılımı atmadan evvel kanal listeni yedeklemeni önermiştim çünkü stream yazılımlarda auto kanal arama aktif değildir diye. Ama korkma hazır kanal listesi atabilirsin hemco extream stream kanal editörü ile güncel kanal listesi yükleyebilirsin kanal listesi yükledikten sonra ch+ tuşuna bas yoksa kanalları göremezsin.
    Kanal listesini buradan alabilirsin
    Editörü buradan alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncellenmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kucer06 güncelleme yapmışsın sağol ama, İrdeto2 ***ler yok, bunlarıda eklermisin sana zahmet.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım şu anda kaon ve sunny'lerde kod'ları public edecek irdeto 2 yazılımı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayınkucer kardeş snny 7010 polsat ları açmıyor sistem mi deyişti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır sistem değişmedi kod'lar aktif çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncellenmiştir.

Sayfa 5/31 İlkİlk 12345678910111213141530 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri