REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaon_2008.04.22 Animasyonlu Seri Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaon_2008.04.22 Animasyonlu Seri Yazılımları

KAON_2008.04.22

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu HCakir tarafından (24-04-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thanx for Iran KaonTeam and @DANESH..

Good job...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Thanx for Iran KaonTeam and @DANESH..

Good job...
    habib usta bu sefer yazılımlar hızlı geliyo gibi...sence bizdeki cihazlara da yazılım gelirmi??:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    habib usta bu sefer yazılımlar hızlı geliyo gibi...sence bizdeki cihazlara da yazılım gelirmi??:49:
    Bu yazılımlar koreden geliyor streamla alakası yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılımlar koreden geliyor streamla alakası yok..
    demekki bizim boardlara desteği külliyen kestiler..hatta bizim boardların kaydını nüfustan düştüler... ..yakında streamda bulamıycaz bu gidişle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki bizim boardlara desteği külliyen kestiler..hatta bizim boardların kaydını nüfustan düştüler... ..yakında streamda bulamıycaz bu gidişle...
    Sadece animasyonlu cihazlara ve c board bi ksf cihaza arada çıkatırlarsa a-max lara,yakında hd yazılımıda düşecek..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreambox güzel cihaz fakat kulanışı pratik değil ve geçişleri çok ağır iyi yönü zamanı geçmiyor işte.Aslında düşünmek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreambox güzel cihaz fakat kulanışı pratik değil ve geçişleri çok ağır iyi yönü zamanı geçmiyor işte.Aslında düşünmek lazım.
    valla abi o kadarını bilmemde yalnız 500 $ gibi bi fiyattan bahsediyorlar...yanlışım varsa söyleyin çünkü net bilmiyorum,sadece öyle duydum...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla abi o kadarını bilmemde yalnız 500 $ gibi bi fiyattan bahsediyorlar...yanlışım varsa söyleyin çünkü net bilmiyorum,sadece öyle duydum...:49:
    220 ytl
    Konu HCakir tarafından (24-04-2008 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

220 ytl
    doğrudur kardeş...dediğim gibi net bilmiyordum..belki dreambox'ın başka modelleri için o fiyat geçerlidir....öğrenmiş oldum sayende...sağolasın..:45:

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri