Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Atmayın yazılımı yanlış görmüşüm özür dilerim

Evet üstten üçüncü 16 C0 91 yazılımını atabilirsiniz

yaw ben uzun zmandir bisey yapmadim bu benim kaona 12.01.a5=bana bi hatirlatma yapin sunu yaw kuru kafa nasil atiliyodu ve diger islemler unuttum yaw. 4 sene oldu urasmadim eskiden ne ala iyidim ama unutmusum yaw. bana biri yardim etsin

Cihazı arkadan kapatıyorsun ve rs 232 kabloyu bağlıyorsun kurukafa dosyasını açtıktan sonra cihazı arkadan açıyorsun

arkadasim kucer06 sag ol. birde bu yazilimi bi anlatsan bana. o nasil atilirdi resimli gostersen sevinirim

Yazılımları kup 230 ile engineer modda atıyorsunuz.Loaderi indirip açın yukarıdan file yazan yerden masa üstüne indirdiğiniz yazılımı bulun çift tıklayarak açın boşluk tuşuna basarak yine cihazı arkadan açın.Yanlız bu stream yazılımlarda auto kanal arama aktif değildir yazılım atmadan evvel kanal listenizi hemco extream stream kanal editörü ile yedekleyin yazılımdan sonra atarsınız.

شكرا ok

bu arkadaş bu araştırman için çok teşekkür ediyor emünün çalıştığını ama bir yeni versiyonun çıktığını ve bu emünün şuan çalışmadığını firma bu proğramın kendi lerine ait olduğunu umuyormuş test etmeden önce firmayı bilmen gerektiğini söylüyor en son sözü merhaba benim arkadaşım olmuş saygılarımla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri