Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
171 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: New Stream System TPS Au Test Firms

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstten ikinci yazılımı yükleyeceksin istersen burada sunny yazılımı var onuda yükleyebilirsin.Yazılım yüklerken hw no'suna göre yükleyebilirsin unutma.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekürler kucer06

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstten ikinci yazılımı yükleyeceksin istersen burada sunny yazılımı var onuda yükleyebilirsin.Yazılım yüklerken hw no'suna göre yükleyebilirsin unutma.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir yalnışlık yok değil mi kucer06. senin dediğin üstten 2. bu

bm-8300sta2_12.c0.a5_080423_T4.rar

benim cihaz ise 16.c0.a2

üstten 3. mü acaba

???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atmayın yazılımı yanlış görmüşüm özür dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet üstten üçüncü 16 C0 91 yazılımını atabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw ben uzun zmandir bisey yapmadim bu benim kaona 12.01.a5=bana bi hatirlatma yapin sunu yaw kuru kafa nasil atiliyodu ve diger islemler unuttum yaw. 4 sene oldu urasmadim eskiden ne ala iyidim ama unutmusum yaw. bana biri yardim etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazı arkadan kapatıyorsun ve rs 232 kabloyu bağlıyorsun kurukafa dosyasını açtıktan sonra cihazı arkadan açıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasim kucer06 sag ol. birde bu yazilimi bi anlatsan bana. o nasil atilirdi resimli gostersen sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımları kup 230 ile engineer modda atıyorsunuz.Loaderi indirip açın yukarıdan file yazan yerden masa üstüne indirdiğiniz yazılımı bulun çift tıklayarak açın boşluk tuşuna basarak yine cihazı arkadan açın.Yanlız bu stream yazılımlarda auto kanal arama aktif değildir yazılım atmadan evvel kanal listenizi hemco extream stream kanal editörü ile yedekleyin yazılımdan sonra atarsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

شكرا ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı LEFURTIF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    thank you very much for your research my friend

but the firm that you are mit emu 198 and dated Mar 04 2008

I hope that we pouras found a solution if you know of another test No firm has not hesitated proposed

hi my friend
    bu arkadaş bu araştırman için çok teşekkür ediyor emünün çalıştığını ama bir yeni versiyonun çıktığını ve bu emünün şuan çalışmadığını firma bu proğramın kendi lerine ait olduğunu umuyormuş test etmeden önce firmayı bilmen gerektiğini söylüyor en son sözü merhaba benim arkadaşım olmuş saygılarımla

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri