Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon
171 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: New Stream System TPS Au Test Firms

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arkadaş bu araştırman için çok teşekkür ediyor emünün çalıştığını ama bir yeni versiyonun çıktığını ve bu emünün şuan çalışmadığını firma bu proğramın kendi lerine ait olduğunu umuyormuş test etmeden önce firmayı bilmen gerektiğini söylüyor en son sözü merhaba benim arkadaşım olmuş saygılarımla
    Teşekkurler çevirme için,bende ne dediğini anlamamıştım ama bu söylemleri bi önceki yazılım için söylemiştir,şu anda forumda bulunan yazılımlar stream firmasının yayınladığı orj. yazılımlardır..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat bu yazılımlarda network search(şebeke arama) yapılabiliyormu yok sa yapılamıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis69 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat bu yazılımlarda network search(şebeke arama) yapılabiliyormu yok sa yapılamıyormu
    yapılamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an bende hiçbir kanal araması yok neden olabilir acaba.disec ayarlarındada problem yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrexz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an bende hiçbir kanal araması yok neden olabilir acaba.disec ayarlarındada problem yok
    Stream yazılımda eski tp ler bulunduğu için kanal arama yapılamıyorve şebeke arama özelliğide deaktif durumdadır..

Bu yüzden forumdan güncel kanal listesi indirin ve uygun channel editorle yükleyiniz..!

12.01.a5 & 12.c1.a5 ------> Stream Hemco Channel Editor

16.00.a1 & 16.c0.a1 ------> Sunny Kaon Channel Editor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Stream yazılımda eski tp ler bulunduğu için kanal arama yapılamıyorve şebeke arama özelliğide deaktif durumdadır..

Bu yüzden forumdan güncel kanal listesi indirin ve uygun channel editorle yükleyiniz..!

12.01.a5 & 12.c1.a5 ------> Stream Hemco Channel Editor

16.00.a1 & 16.c0.a1 ------> Sunny Kaon Channel Editor
    hcakir ben bu yazılımı attıktan sonra yazılm yükleyemiyorum bağlantı yok diyo kanal listesinide yükleyemiyorum.napabilirim acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrexz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hcakir ben bu yazılımı attıktan sonra yazılm yükleyemiyorum bağlantı yok diyo kanal listesinide yükleyemiyorum.napabilirim acil yardım
    Yazılımı atabildiniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart başlık

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı atabildiniz mi?
    bundan önce 8200cı yazılımı attım sonra yeni çıkanı atmaya çalıştım olmadı.ondan önce softcamler de atıyordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan önce 8200cı yazılımı attım sonra yeni çıkanı atmaya çalıştım olmadı.ondan önce softcamler de atıyordum
    Kup230 ile engineer modda atacaksınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kablodada sorun yok uyducuya götürdüm kabloda sorun yok

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri