Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Geyikli Vodafone'da ayrýntýya dikkat

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Geyikli Vodafone'da ayrýntýya dikkat

Geyikli reklamlarý ile dikkatleri çeken, Vodafone’nun kampanyasýndaki hileye yönelik uygulamalar tüketicinin tepkisini çekti. Ýþte kampanyanýn abonelerden saklanan yönleri:

Haber: Hakan GÖKSEL

Televizyon ekranlarýnda 'geyik reklamý' ile dikkatleri çeken GSM operatörlerinden Vodafone’nun, kampanyasý geyik çýktý. Reklamlarda tüketiciyi yanýltabilecek ifadelerle reklamlarýný sürdüren Vodafone'un 'Geyik Kampanyasý'nýn ayrýntýlarý þöyle:

Vodafone faturalý hat abonesi iseniz veya vodafone'dan kontörlü hatlarýnýz varsa aktif olarak kullandýðýnýz, 30 Nisan'a kadar açýk tutmanýz isteniyor. Günün herhangi bir saatinde, (gece gündüz yani 24 saat) Vodafone'dan alacaðýnýz 'süpriz' olarak nitelendiren mesajý 30 dakika içerisinde 'geyik' yazýp cevaplamak için; mesajýn geldiði süre itibariyle sadece bir saatiniz olacak. Üstelik ücretsiz dakikalarý kazanmak için atacaðýnýz mesajda 2 kontör veya bir mesaj bedelini ödüyorsunuz.

GECE YARISI KÝMÝ ARAYACAKSINIZ?

Mesajý cevapladýktan sonra hediye dakikalara (30 dk) iliþkin onay SMS'i aldýðýnýzda belirtiklen süre içerisinde kontörü kullanmadýðýnýz takdirde dakikalar iptal edilecek. (Örneðin gece yarýsý saat 3'te aldýðýz bir mesajý cevapladýnýz, kazandýðýnýz dakikalarý harcamak için sevdiklerinizi uykusundan uyandýrýp kallavi bir hakaret duyma ihtimaliniz var ya da hediye dakikalarý aldýðýnýzda diðer ülkelerdeki vodafone abonesi yakýnlarýnýzý da ararsanýz bedava dakikalar size saðlam bir fatura olarak dönebilir.)

Tüketici ise þu konularda yeterince bilgilendirilmiyor:

Yayýnlanan reklamda, kazanýlan ve kullaným zamaný sýnýrlý olan hediye kontörler Tüketiciye neden 'istenildiðinde kullanabilir' biçiminde sunuluyor?

Aramalar'ýn sadece yurtiçi aboneleri kapsadýðý ve vodafone'u sýnýrlý olduðu neden yeterince belirtilmiyor?

Ve nihayetinde bu kampanyayla aktif abone sayýsýný tespit etmek gibi bir istatistiki veri mi elde edlmek isteniyor?

Vodafone'un müþteri kayýtlarý ve bilgileri bu konuda yetersiz mi?

Ve merak edilen hususlardan bir tanesi de 'Geyik candýr' ifadesinin açýlýmý nedir?

Mesajlar özellikle kapalý telefonlara mý gönderiliyor?

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana birkere geldi baþkada yok bekliyoruyz bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlardanda baþka ne beklenebilirki zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geyik diye boþa reklam yapmaýmýþlar demekki geyik muhabbetiyle kandýracaklar milleti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dün Banada Mesaj Geldi Baktým Ve Güldüm Mesajý Sildim
    Bu Tür Aldatmacalar Bize Gelmez Kardeþim Türk Telekomda Öyle
    100 Kontör Veriyodu, Ama Gece 10 Dan Sonra Kullanabilirsin Diyordu
    lazým Deðil Kardeþim Hiç Kimse Menfaaati Olmadan Kimseye Bir Þey Vermiyor Verse de Olmadýk Zamanlar Seçiliyor.Yani Bizleri Küstürüyorlar. Ýhtiyacý Olan
    geyik Yapsýn Benim Ýhtiyacým Yok.!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana dun geldi ve hemen kabul edip 30 dakika arkadaslarýmla muhabbet ettim.hemde 2 kontore.
    bence guzel bir kampanya...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu boynuzlu bir kampanya oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana 2 defa geldi ilkinde yakaladým 15 dk konuþtum daha sonra sabah telefon kapalýyken gelmiþ geyik bana darýlmýþ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bengimuzik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dün Banada Mesaj Geldi Baktým Ve Güldüm Mesajý Sildim
    Bu Tür Aldatmacalar Bize Gelmez Kardeþim Türk Telekomda Öyle
    100 Kontör Veriyodu, Ama Gece 10 Dan Sonra Kullanabilirsin Diyordu
    lazým Deðil Kardeþim Hiç Kimse Menfaaati Olmadan Kimseye Bir Þey Vermiyor Verse de Olmadýk Zamanlar Seçiliyor.Yani Bizleri Küstürüyorlar. Ýhtiyacý Olan
    geyik Yapsýn Benim Ýhtiyacým Yok.!!!!!!!

yaw bunlar milleti geyik yaptý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adý üstünde geyik muhabetti iþte bunlardanda bu beklenir baþka türlü yapsalar þaþardým zaten...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri